Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütöttünk linzert, és szombatr...

Sütöttünk linzert, és szombatra kéne hogy finom legyen, mert akkor jönnek a vendégek. Hogy tároljuk?

Figyelt kérdés

Mármint műanyag dobozban-légmentesen-nem fog túlságosan megpuhulni? Akkor finom, ha ropogós. Van fóliázzam le egy tálban? vagy csak legyen egy tálcán szabad levegőn?

köszi.:)


2013. nov. 1. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy éjszaka alatt nem lesz túlságosan puha pont jó lesz : Müanyag dobozba légmentesen lezárva.. Én szeretem ha kicsit puha . Ha nem szeretnéd ,hogy puha legyen akkor ne tedd rá a doboz tetejét ,és hagy szoba hömérsékleten..
2013. nov. 1. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!