Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gőz főlőt vagy sem?

Gőz főlőt vagy sem?

Figyelt kérdés
Mézeskalácsra a mázat.Anyukám azt mondta,hogy gőz fölött,de sok receptben nem olvastam erről.Vélemények?

2013. dec. 18. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Fölött. Úgy lesz jó kemény.
2013. dec. 18. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha gőz fölött csinálod, akkor garantáltan nem ég oda. De anélkül is meg lehet csinálni, csak jobban (sokkal jobban :D) kell figyelni.
2013. dec. 18. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell gőz fölé tenni. Egyszerűen szétválasztod a tojást, és a fehérjébe annyi finomra szitált porcukrot teszel, amit még ki tudsz nyomni a habzsákból.

A fehérjébe nincsenek bacik, azt nyersen is lehet fogyasztani, így a gőznek nincs sok értelme. Szebb is lesz, ha simán készíted, és hamarabb szárad.

2013. dec. 18. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell pepecselni vele , nem kell gőz fölött csinálni . Úgy,ahogy az utolsó írja :)
2013. dec. 18. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem főzöm meg a habot, csak ahogy előttem írták sűrűre keverni a tojásfehérjét, és nejlonzacskóba töltve , a végén lyukkal (kisebbel-nagyobbal )már lehet is cifrázni a mézeskalács sütiket.Gyorsan szárad, sokéves mézeskalács karácsonyfa díszeim is vannak ezzel a mintázással.
2013. dec. 18. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!