Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A magarint kihűlés után...

A magarint kihűlés után kellett volna a krémbe keverni, én előtte kevertem, és most elég híg a krém. Lehet ezt valahogyan helyrehozni?

Figyelt kérdés
Amit kaptam receptet, abba ez nem volt beleírva, amikor meg kész lett a krém és gyanítottam, hogy ennyire nem kellene folyósnak lennie, akkor ràkerestem a neten, ott viszont írtàk, hogy a felforralt lisztes tejbe akkor kell belekeverni a margarint, ha az màr kihült.

2014. febr. 9. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a krémet most tedd a hütőbe: amikor lehült nézd meg ,hogy mennyire dermedt meg a margarintól: Ha még mindig híg akkor . apránként tegyél hozzá hideg rámát . Ne sokat : lehet ,hogy összefogja majd.

ha ez sem segít akkor csináld meg újból a krémet.

A hideg lisztes tejhez ,is apránként keverd a hídeg rámát.

2014. febr. 9. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hideg vizes edénybe állítanám, és folyamatos keverés mellett hűteném. Nem gyors folyamat, de működőképes.
2014. febr. 9. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Tedd hűtőbe és időközönként kavargasd meg. Előbb-utóbb megszilárdul. A hideg vizes edényben való hűtés is jó, csak cserélgetni kell a vizet, mert átmelegszik, meg azért kell neki egy kis idő.
2014. febr. 9. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A hűtés bevàlt :)
2014. febr. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!