Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Steak burgonyát megszoktátok...

Steak burgonyát megszoktátok forgatni valamilyen zsíradékban sütés előtt?

Figyelt kérdés
Most olvastam ,hogy ha megforgatom a burgonyát olvasztott zsírban(liba vagy kacsa zsírt ajánlotak)akkor kivül ropogos lesz belül szaftos. Eddig nem így csináltam de finom volt.
2014. máj. 9. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Van, hogy vajban, van hogy olajban keverem el a fűszereket, és ebben megforgatva teszem a tepsibe sütőpapírra.
2014. máj. 9. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, vagy szárnyaszsírban én is, de ha épp nincs, akkor olívaolajjal keverem el sütés előtt.
2014. máj. 9. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvasztott házizsírban szoktam, de vajjal is finom.
2014. máj. 9. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Általában egy kis étolajban keverem ki a fűszert rá :) Így a válasz,igen :)
2014. máj. 9. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!