Sárgahüvelyű zöldbabfőzelék édesen vagy tökfőzelék módra savanykásan?
Figyelt kérdés
Anyukám úgy készíti el mint a zöldborsófőzeléket.Édesen.És rak bele cukrot is.
Én meg úgy szeretném elkészíteni mint a tökfőzeléket olyan savanykásan.Ecettel kicsit meglocsolva,kaprosan.Ti hogy szeretitek? És milyen hús illik hozzá? Tudtok valami jó receptet? 19/L
2014. máj. 11. 14:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem a tejföl elég savanyúvá teszi, ecetet csak akkor tegyél bele, ha teszel hozzá egy kis cukrot is. Úgy viszont édeskés lesz. Én sertéspörkölttel szeretem a főzelékeket, akár édes, akár sós.
2/2 anonim válasza:
Pici cukrot és ecetet is teszek bele én, mert úgy szeretjük.Tejfölt is teszek az asztalra, ha valaki még tejfölt kérne rá, tehet magának. Ezek abszolút ízlésbeli dolgok. A kapor is egy lehetőség, ha van friss zsenge, tavasszal én is szoktam keveset bele tenni.Legtöbbször fasírttal vagy sülhússal fogyasztjuk, esetleg sültkolbásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!