Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kovászos kenérhez kovászt...

A kovászos kenérhez kovászt kell készíteni, teljes kiörlésű, BL80-as lisztből. Lehet hesználni hozzá BL55-ös lisztet?

Figyelt kérdés
kovász, kenyér, sütés, kovászos kenyér,

2014. jún. 29. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
igen
2014. jún. 29. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 29. 19:30
 3/3 toteam válasza:

Én pedig azt gondolom, hogy nem. És ez a tapasztalatom is. A finomlisztben szinte semmi sincs a héjból, ezért az azon tenyészó gombákból és baktériumokból sem. Itt van egy jó cikk a kovász létrejöttéről:

[link]

2014. júl. 17. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!