Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dzsemfixxel mikorra lesz sűrű...

Dzsemfixxel mikorra lesz sűrű a málnalekvár? Csak ha kihűlt teljesen?

Figyelt kérdés
köszönöm a választ, először csinálom...

2014. júl. 3. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, mert akkor alszik meg benne a zselatin. De sütéshez ezt a lekvárt nem használhatod, mert megolvad sütésközben.
2014. júl. 3. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) csak a málnát csináltam így..a többi csak cukorral ment..de ebben még így se bíztam hogy meg fog köztni. de köszi a válaszod ment a zöld
2014. júl. 3. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:
ha esetleg nem kötött meg annyira amennyire én akartam akkor újrafőzhetem még egy kis dzsemfixxel?
2014. júl. 4. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, újra fel lehet főzni plussz dzsemfix-szel.

A végleges állaga kihűléskor alakul ki.

És a dzsemfixben nem zselatin van, hanem almapektin a sűrítőanyag, ami kiváló elelmi rost!

2014. júl. 11. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!