Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok mondani olasz mexikói...

Tudtok mondani olasz mexikói és spanyol recepteket?

Figyelt kérdés

2014. aug. 11. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:

spanyol a híres gazpacho

mexikói sertésragu pennével

olasz meg a pizza :)

Mexikói sertésragut nemrég csináltam. 1 nagy hagymát felkockázol, odateszed olajjal, üvegesre párolod, majd ráteszed a felkockázott sertéshúst, kicsit megsütöd, majd sózod, borsozod, őrölt köményt teszel bele, felöntöd vízzel és adsz hozzá egy marék zöldborsót. Ha a hús már puhára párolódott beleraksz 1 leszűrt konzervbabot, megszórod rozmaringgal, és teszel bele 1 kis üveges sűrített paradicsomot, megcukrozod. Ha ez kész ráteszed az átszűrt kukoricát, és főtt pennével tálalod.

2014. aug. 12. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Carote grigliate



Difficoltà: difficoltà 1

Dosi: per 4 persone

Tempo: 20 minuti

INGREDIENTI

600 g di carote Rosmarino q.b. Timo q.b. Olio extravergine d’oliva q.b. Sale q.b. Pepe q.b.

Le carote possono diventare davvero prelibate grazie alla cottura alla griglia, che ne esalta il sapore dolce e delicato, e al giusto mix di aromi.


Preparazione:

Pelate le carote e tagliate a metà nel senso della lunghezza.


Su una piastra, quando sarà bollente, cospargete del sale e fate grigliare le carote su entrambi i lati, tenendole sulla piastra per 5-6 minuti. Man mano che saranno cotte, mettetele su un vassoio, ricordando di aggiungere sale sulla piastra ogni volta che sarà necessario.


Dopo averli lavati bene, spezzettate i rametti di rosmarino e di timo e cospargeteli sul vassoio con le carote. Spolverizzate con del pepe appena macinato, versate un generoso filo d’olio e servite subito il vostro contorno.


Accorgimenti:

Se le carote sono molto grosse, tagliatele a fette invece che a metà. In questo modo cuoceranno meglio.


Idee e varianti:

Esaltate il gusto delle carote grigliate con una spruzzata di limone o di aceto, meglio se balsamico.


Utilizzate questo contorno semplice e veloce per portare in tavola un delizioso secondo di carne o di pesce!

2014. aug. 12. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!