Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a teljes kiőrlésű...

Miért kell a teljes kiőrlésű kenyerek tésztájába joghurt? Mi a funkciója,

Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy valamennyire ehető legyen, ne olyan, mint a száraz fűrészpor. Lazítja a tésztát.
2014. okt. 27. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Savas közegben szebben megkel, nem feltétlen joghurt kell bele, van, amikor enyhe ecetet használnak.
2014. okt. 27. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. okt. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!