Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fontos e a padlizsánkrém...

Fontos e a padlizsánkrém készítésekor és mi a szerepe, hogy sütés után lecsöpögtessük egy szűrő segítségével a padlizsánokat?

Figyelt kérdés
Sok olyan recept van fönt a neten amiben azt írják, hogy sütés után egyből bekeverik a fűszerekkel.De olyat is látni, ahol lecsöpögtetik, nyilván nem véletlenül.És ha valaki tud esetleg egy jó receptet megoszthatná velem.
2015. máj. 3. 22:26
 1/2 anonim válasza:
0%
zsírmentesítés miatt.
2015. máj. 6. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Ignis Subdialis ***** válasza:
Sok vizet kiizzad a padlizsán és mivel a hagyományos padlizsánkrém receptúra fontos része, hogy sima étolajjal kell kitartó munkával elkutyulni a padlizsánpürét, ezt megnehezítené a sok víz.
2018. márc. 22. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!