Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet keserű a frissen...

Mitől lehet keserű a frissen eltett lecsó?

Figyelt kérdés
Friss alapanyagokból készült, valamilyen tartósítószert szórtak a szüleim késhegynyi mennyiségben a tetjére. Az első kanállal leszedtem, és olyan éhes voltam hogy csak a harmadik lenyelése után tűnt fel, hogy veszettül keserű. Lehet valami bajom tőle?
2015. aug. 28. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl. A paprika miatt
2015. aug. 28. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Minden befőttnek állni kell pár hetet a tartósítószer miatt, ne egyél frisset és ennyi.
2015. aug. 30. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor újabb próba két hónap múlva. :)
2015. szept. 29. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Két hét elég, kipróbálhatod most is! :)
2015. okt. 2. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!