Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért áltatjuk magunkat...

Miért áltatjuk magunkat azzal, hogy tejnek hívjuk a halászlében lévő cuccot, mikor mindannyian tudjuk, hogy miről van szó?

Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt csak nem írhatják a szakácskönyvbe hogy hal .eci
2015. dec. 21. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
és nektek nem undi, hogy AZT eszitek?:/
2015. dec. 21. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Buta kérdés, buta kérdezői komment...

Akkor tojást se együnk, mert az meg petesejt ??

2015. dec. 21. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
de azért ***it?
2015. dec. 21. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyél kakasherepörköltet, ami őszinte :)
2015. dec. 21. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a te ejakulátumod úgy néz ki, mint egy frissen kifogott hímnemű halé, akkor sürgősen fodulj orvoshoz. De halál komolyan.
2015. dec. 21. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy 100 % fehérje, szóval megfőzve a halászlébe, vagy harcsapaprikáska belefőzve, igazi csemege, akárcsak a nőstény hal ikrája.

ha komolyan érdekel a halak szaporodása, van bőven mit olvasni róla. érdemes, mert érdekes, és nem maradsz ostoba, vagyis nem teszel fel ilyen kérdéseket.

2015. dec. 21. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Gersli szívem ! Nem megsértődni kell, hanem okulni a válaszokból, és nem zaklatni másokat privátban !

Majd fel fogsz nőni te is, remélhetőleg...

2015. dec. 22. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Nyeljed csak a g#cit, ugyis csak ahhoz értesz.
2015. dec. 22. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 gomzoli ***** válasza:

Reggel meg állati mirigyváladékot iszok, 2,8% zsírtartalommal, sőt még a kávémba is jut belőle. De megeszem-iszom különböző erjesztett, bakteriálisan kezelt formában is. A sajt pedig (eredetileg) úgy készül, hogy szopós borjúk gyomrából vesznek nedvet, ebből választanak ki egy enzimet, ami a tejfehérjét kicsapja, és megszilárdítja. Na és?

A méz a kenyéren pedig egyszer már megjárta a méhecske gyomrát...

Én szeretem a hurkát is (igen, a vérét a belébe töltve), a disznósajtot sem vetem meg (igen, a gyomrába töltve), de a pacalpörkölt se kutya. A tyúkhúslevesben külön kikeresem magamnak a zúzáját (igen, a gyomrát), lerágom a csontról a porcogót, és kiszívom a nyakából a gerincvelőt...

Vesét még nem ettem, de simán bevállalnám.

Mi az a kis halprüttyenet ezek után? Az ikráját is ugyanúgy megesszük, akár kaviárként luxusáron (ráadásul nyersen), akár a halászlébe főzve.

2015. dec. 22. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!