Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pataki tálba milyen kalácsot...

Pataki tálba milyen kalácsot süssek? Tudnátok receptet adni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Pataki tál = cseréptál, melyet használat előtt beáztatunk vízbe, és alaposan megszívja magát, ezért van, hogy főleg "vastag" húsokat tökéletes benne sütni, mert közben a tál kiadja magából a felszívott víz egy részét!!!!


Ha tésztát akarsz benne sütni, akkor is kiadja magából a felszívott víz egy részét!!!

2016. jan. 3. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez aztán a kalács recept!
2016. jan. 3. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak azt akartam neked mondani, hogy én a helyedben a Pataki tálban semmiféle kalácsot, tésztát, stb. meg sem próbálnék sütni, mert a tál által kiengedett gőz = víz miatt úgysem lesz belőle semmi!!!


Ettől kezdve teljesen mindegy, hogy bárki más ad neked receptet, vagy akár egy síma nokedli-tésztát is beleönthetsz, és bedugod a sütőbe!!!


Ez is egy recept!

2016. jan. 3. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!