Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puncsos mignont mivel vonjam be?

Puncsos mignont mivel vonjam be?

Figyelt kérdés

Olvastam több receptet is, az egyik fondantot ír amelyhez a cukrot vízzel forralom majd amikor zselés lesz tiszta munkalapra borítom es habkártyával addig simítom amíg fehér színű nem lesz, na most ez macerás! A másik recept annyit ír hogy porcukrot kis vízzel plusz piros ételfesték es ezzel vonjam be viszont nemtudom hogy ez megszárad-e olyanra mint a fondant!tudtok ajanlani valami egyszerű gyors tippet?

esetleg mignon töltelék variációkat is szivesen fogadok! Van nekem csak kíváncsi vagyok hogy ti hogyan készítitek!köszönöm a válaszokat!



2016. jan. 16. 18:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!