Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz fényes a főzött...

Isabel25 kérdése:

Mitől lesz fényes a főzött fondant?

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nedves kézzel töröld át.
2016. máj. 29. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Ha ara a fondanra gondolsz ami a puncstortán és a minyonon van akor a válasz tojásfehérjétől
2016. máj. 31. 02:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam! :)Es azt mikor adom hozzá a fondanthoz? Még főzésnél vagy amikor hűl? Egy tojásfehérje az adag kb 1kg cukorból készült fondanthoz?
2016. máj. 31. 07:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!