Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tyúk kocsonyát hogy kell...

Tyúk kocsonyát hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap hallotam erről és nagyon megtetszett. A kérdésem hogy mi kell bele és hogy kell főzni
2016. dec. 8. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy mint a sertés kocsonyát. Kevés vízbe feltenni a húst, sót , fokhagymát beletenni és puhára főzni .Szoktam még beletenni 1-2 szál srépát, gyökeret és egy vöröshagymát.Tálaláskor tehetsz bele főttojást és 1-2 karika sárgarépát.Nagyon lassú tüzön kell főzni és le kell habozni !
2016. dec. 8. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Lába mindenképp kell bele, attól lesz kocsonyás a csirke-kocsonyád!!!

Azon kívül amit szeretnél. Én leginkább a csontos részét főzöm bele bőrrel együtt, nyakát, hát-far, szárnya. Az idén csíkokra vágott melle-húsát is akarok bele, tehát gyakorlatilag combján kívül bármit.

És természetesen azokat a fűszereket, amiket egyébként is szoktunk/szoktál a kocsonyába.

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy egy kicsit több sót kíván, mintha sertésből főzném. Persze lehet ez azért van, mert a sertés-kocsonyába egy-két db. füstölt hús is belemegy, a csirkéhez nem szoktam.

2016. dec. 9. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. dec. 9. 08:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!