Mit csinálok rosszul? Bármit sütök leég az alja!
Figyelt kérdés
Próbáltam sütöpapirral,mindig kivajazom,próbáltam vaj+liszt is.De mégis leég!
Ma pl meggyes pitét sütöttem közepes lángon,és ez is leégett!
A gáztüzhelyem két éves,nem a legjobb fajta de nem is gagyi.Szóval elvileg az se lehet gond!:(
2010. máj. 10. 16:43
1/5 anonim válasza:
Tégy a sütő aljára alufóliát vagy egy cserepet,és a középső helyre tedd a tepsit.
2/5 anonim válasza:
valószínű alacsonyra teszed a sütit. az alufólia az aljára jó tipp. ha semmi sem használ, cseréld villanyra;)
3/5 anonim válasza:
Nálam is minden leég ha a sütő rácsára nem rakok alufóliát ,és csak úgy rá a tepsit.Sajnos a sütőddel van a gond,de nálam igy tökéletes! plusz ugye sütinél mindig kivajazom,lisztezem a tepsit
4/5 anonim válasza:
Nálunk is az alufóliázás vált be.A sütő aljába szerintem 2-3 rétegben is teheted, ott jobb helyen van, mint a rácson. A rácson szerintem könnyen elszakad, de a sütő aljában hónapokig bírja. Lehet, hogy a közepes lángra állítva is erősen süt, mint az anyukámnál. Nála a közepes és teljes láng egyforma, alatta lehet állítani. Hallgasd a gáz szuszogását, abból kiderül. Sok sikert!!!
5/5 anonim válasza:
Sütő aljára + a rácsra is alufólia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!