Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Burkolt tortához miért nem jó...

Burkolt tortához miért nem jó a tejes krém? Miért kell vajas krémmel bekenni? Ha csak simán a piskótára teszem a fondant, akkor nem lesz szép?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a vajas/margarinos krémeket, ezért tejszínes, főzött krémet használok.Mi történik ha egy ilyen krémre burkolok?

2017. aug. 2. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem jo mert oldja a fondant-t. Csunya lesz töle a tortad.
2017. aug. 2. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert át fog ázni a fondant!

Csak simán a piskotára rakhatod.de ahhoz meg nem tapad rá rendesen,es ezért kell a vajkrém.és az oldalat is be kell kenni.mert ott is átázhat..

2017. aug. 2. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Mivel tudom ragasztani a fondant?Sima vizet olvastam valahol, meg étel ragasztót, de azt már nincs időm beszerezni.
2017. aug. 3. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
De mit szeretnél ráragasztani?
2017. aug. 3. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Fondannal lesz burkolva és arra szeretnék kis formákat ragasztani.
2017. aug. 4. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor egy cseppnyi vajkrém.vagy egy pici vizet használj
2017. aug. 4. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2017. aug. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!