Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megsavanyodott tejből, ha...

Megsavanyodott tejből, ha csinálok palacsintát akkor fosás lesz a vége? Pudingnál?

Figyelt kérdés

2017. aug. 8. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az aludttej nem hashajtó!
2017. aug. 8. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egyszerűn undorító lesz.

2017. aug. 8. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Eleve fel se fogod tudni forralni, mert összetúrósodik.

Szereted a joghurtot? Mert szobahőmérsékleten egy-két nap alatt ez lesz belőle. :)

2017. aug. 8. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
normális tej helyett nem lesz jó palacsintatésztába?
2017. aug. 8. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Én tejpitét szoktam készíteni, ha már régi a tej, hosszabb ideig , és magasabb hőfokon sül, mint a palacsinta.

Soha sem volt bajunk tőle.

Ha megsavanyodott azért kóstolt meg. A tejek mostanában nem savanyodnak, hanem inkább keserűvé válnak.

Ha házi tej akkor használd el aludttejként.

2017. aug. 8. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Savanyú palacsinta lesz a vége. Mivel az íze pocsék lesz, megenni sem fogjátok, nemhogy fosni tőle. Inkább készíts belőle túrót, az tökéletes lesz tölteléknek a friss tejből készült palacsintába.
2017. aug. 8. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Istenem bmeg, ne legyél már ennyire f..szari fillérb..szó. Fél üveg savanyú tejet nem vagy képes kidobni? Akkor süsd meg palacsintának aztán egészségedre.


Én sem szeretem pazarolni a kaját, de lejárt dolgot baromság megenni.

2017. aug. 8. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi lenne a vége azt nem tudom, de a palacsinta pocsék lenne belőle, mert kiérződne a savanyú tej íze.

Pudingig el sem jutnál, mert összemenne a tej forraláskor.

Öntsd ki a fenébe, mert semmire sem jó.Ahhoz kevés, hogy érdemes lenne bármit "gyártani" belőle, nem érné meg a fáradságot.

2017. aug. 9. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Joghurt csak akkor lesz belőle, ha joghurtbactérium kultúrát kap. elég egy kiskanálnyi natúr joghurt a savanyú tejbe, és akkor valóban lehet belőle joghurt.

Ha kefírt teszel bele, ugyanúgy egy keveset, akkor gombakultúrával oltod be, és kefíred lesz.

2017. aug. 9. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!