Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a fácán belsőség...

Mit csináljak a fácán belsőséggel?

Figyelt kérdés
Vettem egy egész fácánt és most látom a csomagoláson, hogy belsőséggel együtt van. A madarat sütőben megsütöm, de nem tudom a többivel (nyak, zuza, máj stb.) mit csináljak? Valakinek valami bevált recepje? Köszi!
2017. nov. 22. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálsz egy levest belöle
2017. nov. 22. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha legközelebb csirkehúslevest főzöl tedd bele.
2017. nov. 22. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Inkább tyúkhúslevesbe tedd, mert sokáig fő.


A madarat meg alkatrészeiként süsd, ne egyben és bugyoláld be jó vastagon nyers, húsos Kolozsvári szalonnába, mert baromi száraz a hús és olyan lesz mint a csizmatalp.

Ezért is szoktak a fácánból inkább levest csinálni, annak tökéletes, az aprólékával együtt.

Aztán amikor a finom fácánleves megvan, akkor a főtt fácánhúst, sóval, borssal, füstölt szalonnával, sok fokhagymával, hozzáadott zsírral egy kicsit sütheted, hogy színt kapjon, de ne sokáig, mert hamar kiszárad.

2017. nov. 22. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösziiii
2017. nov. 22. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szivííííí :):)
2017. nov. 22. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha füstölt szalonnával csinálod (igen, a fácán megkívánja), akkor a sózással vigyázz, mert a szalonna is sós!
2017. nov. 22. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!