A hurkát meg lehet fagyosan is sütni?
Figyelt kérdés
Most kaptam és még fagyos.bocsi de nagyon kezdő vagyok2017. dec. 8. 16:46
1/7 anonim 



válasza:





Meg kell várni, míg teljesen felenged (mikróban esetleg gyorsítható), különben a külső része megég, míg a belseje nyers marad.
2/7 anonim 



válasza:





NE mikrózd. Várj, amíg egy kicsit kienged és lassú tűzön süsd.
3/7 anonim 



válasza:





Én simán bedobom fagyosan, mindig úgy sütöm. Soha semmi baja nem volt még. Legalább hamarabb kész van. 180 fokon szoktam sütni. Félidőben megfordítom.
4/7 anonim 



válasza:





Én is fagyosan teszem be és semmi baja.
Amelyik szét akar menni, az így is, úgy is szétmegy, ettől nem függ semmi.
De lehet, hogy rosszul tudom, csak 50 éve főzök.:)
5/7 anonim 



válasza:





Egyetértek, fagyosan is el lehet kezdeni sütni. ha szét akar menni, akkor így is- úgy is megteszi.
Régen nem véletlenül voltak a disznóvágások a leghidegebb napokon, így -legalábbis nálunk- az udvari kamrában vagy a mosókonyhában tartották pár napig a hurkát, egyebeket, és bizony volt, hogy megfagyott. Fagyosan is ment a sparhelt sütőjébe.
Ha van zsírod, kend meg vele.
6/7 anonim 



válasza:





Tekintve, hogy a hurkában minden meg van főzve elég nehezen tudna nyers maradni a közepe.
#1-eske csak egy okostojás.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.fagyosan megsütöttem és nagyon finom lett!
2017. dec. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!