Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortasütésnél mi a titok,...

Tortasütésnél mi a titok, hogy ne essen össze a tészta? Egyből ki kell venni, ha megsült, vagy lekapcsolt gáznál még bent hagyni egy kicsit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor megsütötted a lapot, nem veszed ki a sütőből, viszont teszel oda egy fakanalat a nyíláshoz hogy egy kicsi rés maradjon, és egy félóra - óra múlva kiveheted :)
2010. jún. 4. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Sima piskóta tortalapra gondolsz?

Én 50 percig sütöm 180 fokon.

Majd elzárom, és ki is veszem a sütőből.

A fprmában hagyom kihűlni, uánna veszem le róla a tortaformát.

És nem szokott összeesni.

Viszont amíg sűl, tilos kinyitni a sütő ajtaját.

2010. jún. 4. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!