Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tökfőzelék savanykás ízét...

A tökfőzelék savanykás ízét mivel javíthatnám fel?

Figyelt kérdés

Citromlével szoktam csinálni,de ma valahogy sok lett benne,eléggé érezni.Mit tehetnék bele ami ellensúlyozná?

Még holnapra is maradt,nagyon szeretjük egyébként,nem szeretném kiönteni.


2010. jún. 5. 22:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A cukor és a szódabikarbóna sem jött be.A sz.b. a savasságát igen,a savanyúságát nem vette el.

Viszont főztem resztelt májat sok-sok hagymával /már-mrr inkább hagymás májnak nevezném/ abból tettem rá feltétnek na ugy már ehető volt,sőt isteni finom lett :-)


Mindenki másképp csinálja!Én úgy nem enném meg ahogy leírtad.

Teljesen másképp csinálom pl. nem vízben hanem tejben főzöm a tököt leves kockával,kaporral,és tejes-tejfölös habarással csinálom,sokkal krémesebb lesz.Mi teszünk bele kis savanyításnak citrom levet,ha nincs itthon akkor ecetet,csak most kicsit megbillent a citromos üveg.A párom életében nem ette meg,így viszont a kedvenc főzeléke lett.Na és nem utolsó sorban a kisfiam is megeszi így!

2010. jún. 7. 08:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja és persze hagymát is teszek bele,ez lemaradt,de pirospaprikát nem teszek bele.
2010. jún. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!