A tökfőzelék savanykás ízét mivel javíthatnám fel?
Citromlével szoktam csinálni,de ma valahogy sok lett benne,eléggé érezni.Mit tehetnék bele ami ellensúlyozná?
Még holnapra is maradt,nagyon szeretjük egyébként,nem szeretném kiönteni.
A cukor és a szódabikarbóna sem jött be.A sz.b. a savasságát igen,a savanyúságát nem vette el.
Viszont főztem resztelt májat sok-sok hagymával /már-mrr inkább hagymás májnak nevezném/ abból tettem rá feltétnek na ugy már ehető volt,sőt isteni finom lett :-)
Mindenki másképp csinálja!Én úgy nem enném meg ahogy leírtad.
Teljesen másképp csinálom pl. nem vízben hanem tejben főzöm a tököt leves kockával,kaporral,és tejes-tejfölös habarással csinálom,sokkal krémesebb lesz.Mi teszünk bele kis savanyításnak citrom levet,ha nincs itthon akkor ecetet,csak most kicsit megbillent a citromos üveg.A párom életében nem ette meg,így viszont a kedvenc főzeléke lett.Na és nem utolsó sorban a kisfiam is megeszi így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!