Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kissé inas marhalábszárat...

Kissé inas marhalábszárat meddig és milyen hőfokon érdemes sütni? Pácolt, jénais.

Figyelt kérdés
Néha sikerül néha nem, de biztos van rá fix tipp. Pár napja csináltam az egyik felét és ehetetlenül kemény volt.

2018. júl. 17. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes sütni, nem arra való! Pároljad!
2018. júl. 17. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Marhalábszár gulyásnak, pörköltnek való, de annak isteni.

Én azon a részén csodálkozom, hogy neked néha sikerül.

2018. júl. 17. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Marhalábszárat nem sütjük. Pörköltnek való hús az, nem sütni. Órákig kell főzni hogy ehető legyen, sütni nem szabad, mert nem lehet megenni
2018. júl. 17. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes sütni.
2018. júl. 17. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igazatok van amúgy csak gyorsan akartam összedobni. Néha sikerül kifogni szépet ami ehető sütve is, most nem ilyen volt. Végül összedobtam egy pörköltet :)
2018. júl. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!