Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom lesz a feldarabolt...

Finom lesz a feldarabolt oldalas, ha lassú tűzön bő zsírban sütöm vagy kiszárad?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
nyami, fokhagymásan és zsírban, nehogy véletlen olajba tedd, az bűn lenne ...kis vizet tehetsz hozzá
2010. júl. 1. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Puha és finom lesz,ha sütőben sütöd. A tepsibe zsírt(nem olajat) tegyél,tedd bele a húst,sót,fokhagymát rá,és egy pohárnyi vizet. Tégy rá fedőt,és tedd a sütőbe,közepes hőmérséklen süsd,ha már puha a hús,akkor fedő nélkül süsd pirosra.

De fenn is így érdemes sütni,csak akkor több zsír kell hozzá.

2010. júl. 1. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon finom lesz! Én is lefedve sütöm és csak a legvégén veszem le a fóliát, amikor már teljesen puha, így visszateszem kb.10 percre, hogy szép pirosra-ropogósra süljön.
2010. júl. 1. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak leírom, hogy én hogyan szoktam sütőben sütni, mivel a tűzhelyen bő zsírban nem szoktam.

Beleteszem a tepsibe a lesózott oldalasokat, mellé nagy darabokban burgonya, sárgarépa, 2-3 db-ba vágott citrom. Leöntöm egy pici (kb 3-4 ek) olajjal és kb 1-2 dl vörösborral, majd lefedve puhára sütöm. A legvégén leveszem a fóliát és egy kicsit még pirítom.

Az én férjem így szereti a leginkább.

Egyáltalán nem lesz száraz, hanem finom, omlós.

2010. júl. 1. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!