Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért olvadt meg a sütőzacskó?

Miért olvadt meg a sütőzacskó?

Figyelt kérdés
Ma sütöttem sütőzacskóban csirkemellet, azt írják a csomagolásán hogy 200 fokot bír, de én a biztonság kedvéért 180 fokra állítottam a sütőt. Valamiért még is a zacskó szájánál ahol le volt zárva összeolvadt. Tegnap 200 fokon sütöttem ugyan ilyen zacskóval, akkor semmi baja nem lett.
2019. ápr. 20. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az aldissal volt ilyen bajom. Egy része megolvadt, a többi csontszáraz lett és apró darabokra tört a húson :( Millió félét használtam, mással nem volt bajom.
2019. ápr. 20. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem bízhatsz meg a sütő hőfok kalibrációjában.

50 fokra állítottam a sütőt és betettem egy 110 fokig használható műanyag tálat.

Szétolvad az egész.

Utána nem sokkal vettem egy sütő hőmérőt és azzal ellenőrzöm a hőfokot.

2019. ápr. 20. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a Sparban veszem a sütőzacsit, Rózsaszín csomagolása van. 200 C-on se olvadt el.
2019. ápr. 20. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!