Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hiszel a természetfelett...

Miért hiszel a természetfeletti lények létezésében?

Figyelt kérdés

Mi a biztosíték hogy amit hallasz, amit mondanak erről mások, az igaz is? De egyáltalán miért akarsz hinni benne?

Milyen előnyöd származhat belőle?

2012. júl. 24. 23:46
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
40/ bár semmilyen nem létezik, de a kép amit mutattál, szenzációs, nagyon jó.
2012. júl. 30. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Álomparalízis, vagy esetleg démonok, szellemek? Személyes tapasztalatok, lent!

Gyerekkorom óta történnek velem érdekes dolgok, amiknek eleinte nem tulajdonítottam nagy szerepet, ma már viszont egyre inkább érdekel. Az első ilyen élmények hangok hallása, halk morajlás, vagy épp süketítő sípszó. A moraj, ami félelemérzettel tölt el, próbál álomba...

Ez mi lehet? Mit csináljak vagy csak beképzelem maganak?

Érdekelnk a természetfeletti lények, de ha ilyen szellemeset hallok mindig kiráz a hideg. Egyébként ha a fürdőben vagyok és fogat mosok néha olyan érzésem van, hogy figyel valaki. Van, hogy macskanyávogást, vagy emberi hangokat hallok a nappaliban, de az anyukám nem...

Kísértetek/szellemek/ természetfeletti lények elszívhatják az energiánkat?

Ránk akaszkodhatnak halott lelkek vagy bármilyen természet feletti lények hogy az energiánkból "táplálkozzanak"? Mivel jár ez ránknézve? Hogyan védhetjük ki?

Hisztek a természetfeletti lényekben?

Pontosan milyen lényekben? Ha lehet képekkel! köszi

Vajon mi lehet ez?

Délután nyugodtan varrogattam, amikor valami hirtelen levágott a földre. Nem tudtam mozogni, nem kaptam levegőt és olyan volt ,mintha folytogatnának.. Gondoltam szellemre ,de azok este szoktak jönni, mi lehet ez.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!