Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek az ufókban? Kinek mi...

Hisztek az ufókban? Kinek mi a leghihetőbb dokumentum a földönkívüliekről?

Figyelt kérdés

cnn live - Larry King

2009-ben Larry King, és a CNN új megvilágításba helyezte az eseményeket miután új szemtanúkat szólaltatott meg, akik megerősítik az első éjszaka történteket (katonai bázis, Anglia):


-Ott voltam az első éjszakán, kimentem a bázisról, hogy egy lehetséges repülőszerencsétlenséget vizsgáljak meg, akkor azt hittem repülőgép zuhant le. A csapatommal a keleti kapunál lévő erdősávhoz mentünk..egy ismeretlen eredetű járművet fedeztünk fel, háromszög alakú volt.

-A földön?

-A földön.

-Megérintették?

-Megérintettük, körbejártuk lefényképeztük. Teljes kivizsgálást tartottunk 45 percen keresztül.


Egy visszavonult katonai biztonsági tiszt által, élő egyenes adásban tett és mások által is megerősített kivételes vallomás.


2010. okt. 18. 00:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
5%

404 azt azért tudod ugye, hogy a realitás mezeje és az őrültség hajszálvékony határmezsgyéjén táncolsz? Tegnap még előbbi, ma már utóbbi felé billen a mérleg, és ebben nagy szerepet játszik a fensőbbséges, a végére helyesírási hibáktól hemzsegő anderseni írásod. Pedig először még azt hittem, hogy ebből lehet is valami...


Szipp, szipp...

2010. okt. 20. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/69 anonim ***** válasza:
5%

Hello!


Nah addig-addig húzta 404 kolléga a fonalat hogy most elszakad, mint ahogy írtam az előbbiekben, kedvem sincs vitatkozni ilyen emberrel, lehet csak hülyíted a jó népet ezzel a szöveggel, én meg beugrok neki és elkezdek vitatkozni, lehet ezt nem kéne, de mivel van most időm és energiám hozzá hát megteszem, még ha 404 beugratásnak szánta akkor is.


Mivel tipikusan olyan vitatéma ami egész embert kíván ezért beszélnék magamról is: Szóval 22/F vagyok foglakozásomat tekintve Hegesztő-mérnök, tipikusan olyan szakma amit csak egy "bizonyos" gondolkodású emberek tudnak elsajátítani, különben soha nem végeztem volna el. Szó szerint materialistának, és ebből kifolyólag kőkemény Ateizmussal kell bírni. Ezért sajnos sokan mondják, hogy korlátolt és szellemi dolgokban semmit nem érünk, egy szociológushoz vagy egy politológushoz képest.

Ebben csak ott a hiba, nekem mint mérnöknek alkotni kell, vagy 1 meglévő dolgot, vagy teljesen új eszközt tárgyat. Ehhez azonban kell képzelő erő, és intellektus, mivel a semmiből találsz ki valamit. A bökkenő csak ott jön mikor elérsz 1 bizonyos tudást: lásd atomenergia, mire használod fel? robbanófejnek, vagy erőműnek? És ebben a formában a mérnök élet és halál ura. A döntés rajtad áll.. Alapvető gondolkozási logikánk minden műszaki embernek egyforma, ha tervezel valamit: Minek? Kinek? Miért?, ha ez zöld, akkor hogyan?, ha valamit javítani kell akkor ugyan ez fordítva... Szóval csak 1 "tárgy" esetében több száz szemszögből kell vizsgálni a dolgokat.


Így talán ugyan ezt a gondolkodást kedves 404 a te "Ufóidra" is rá tudom húzni.

Kezdjük is:

1., Az idegen civilizációk tudásának megszerzése.

Amit írtál is 404, az idegenek nem akarják megosztani velünk a technológiát, mivel nem állunk olyan társadalmi szinten, ahogy fogalmaztál: Majd ha elérünk egy bizonyos fejlettségi szintet(nem éhezik senki a földön..stb), akkor kapcsolatba lépnek velünk, mert érdemesek leszünk rá.

Jómagam ezt a gondolatmenetet hibásnak tartom, mivel 2 különböző civilizáció vagyunk, nem érhetjük el ugyan azt a fejlettséget, ugyan abban formában, mert míg "mi" így oldjuk meg a problémáinkat, "ők" meg amúgy.. Szóval a kezdetektől fogva, különböző az életformánk. Szóval hogy döntik el az idegenek hogy mikor adják át tudásukat?, Nem lehet 1 szintet kitűzni, hogy na most! Persze ha az idegenek magukhoz mérten gondolkodnak, akkor pont ugyan azok az elnyomók akarnak lenni, mint az USA Afganisztánban, bemasírozunk és megmondjuk ide demokrácia kell! Mert nekünk jó így nektek is!, csak ami nekem jó, az másoknak nem biztos, így visszavezetve a gondolatot, hogy döntetnek az idegenek? Mikor vagyunk azon a társadalmi szinten?, vagy van valami "egyetemes" fejlettségi szint ahol a kapuk megnyílnak?! nem hinném..

2., Milyenek lehetnek az idegenek? És a civilizációjuk? mit kéne nekünk elérni ehhez?

Ahogy írtad 404: Nagyon fejlett társadalom, ultra modern technológiával, mondjuk azt senki sem dolgozik mivel a gépek elvégeznek mindent pl: még a saját javításukat is.

Puritán életmódot élnek, nincs ékszer, fellengzős ruha, vagy társadalmi szintet kifejező eszköz. Szellemi adottságai miatt az idegeneknél tökéletesen működik. Te képzeljük el ha mi is ilyenek lennénk?, semmi sem kötné le az embereket, tanulni minek?, dolgozni minek?, szóval csak megszületnénk, és jó pár évtized elteltével elmúlnánk, értelmetlenül élve. Az emberi faj így képtelen élni, cél kell. Ami ha másban nem, háborúban nyilvánulna meg. Ahogy Madách Imre is megmondta: "A Cél halál, az élet küzdelem" Ez kell az emberi fajnak, no akkor térjünk vissza is a tudás megosztásához: Végtére is, hogyan döntik el az idegenek megosszák a tudást?, Soha nem tudnák eldönteni a különbözőség miatt. Így értelmét veszti ez a kijelentés.


Ezeket a hszeket is én írtam:


A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:33

A válasz megírásának időpontja: tegnap 01:53

A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:48

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:38

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:27

válasz megírásának időpontja: ma 00:00

2010. okt. 20. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/69 404 ***** válasza:
73%

"foglakozásomat tekintve Hegesztő-mérnök, tipikusan olyan szakma amit csak egy "bizonyos" gondolkodású emberek tudnak elsajátítani"


Nem vagy te egy kicsit beképzelt fiam? Ezen a hozzászólásodon igen csak megnevettettél, s így reggel jól is esett egy kis humor, a mai nap hangulatát felerősítvén a közérzetem még jobb lett, köszönöm szépen! Aranyos vagy, és biztos jól tudol heggeszteni igaz? Ez felettéb fantasztikus lehet. El tudom képzelni amikor heggesztel, milyen ügyesen koncentrálsz fenomenális munkádra. Jó lehet. Kívánok sok sikert a további munkáidhoz!

Na de nem nagyon szeretek ám illetve nem szoktam vitatkozni, hiába kezdeményezted a vitályt. Tudod, én egy rendkívül kiegyensúlyozott, egészséges életvitelt folytatok nyugodt harmóniával. Az amúgy is vidám természetem pedig csak fokozza, hogy velem egyszerüen nem lehet, vagy írtó nehéz vitázni. Nem is tudom mikor vitáztam utoljára, talán egy Budapesti sajtókonferencián de annak már vagy öt éve, de az megint más mert kamerák előtt az ember vérnyomása kicsit felélénkül és ez természetes. Azt mondták kell is az a kis izgulás olyankor.

Mint ahogy azt már 4 szer írtam:

"Ha valaki nem akar hinni valamiben, az atyaúristennek sem fog. Ha pedig akar hinni, a legcsekélyebb bizonyítékot is 100%nak veszi."

Ezen elmélkedj kicsit.

A helyesírásról pedig annyit, hogy én nem találtam benne hibát, nem tudom milyen hibát fedeztél fel, igazán leírhattad volna. Helyesírásból is kitűnő voltam, de elképzelhető hogy mivel szemüveg nélkül írtam, félreírtam betűket. Bocsáss meg ezért az életbevágó hibáért felség, s ha lehet, ne életfogytig tartó börtönbüntetést adj érte! HAHAHA...

Amit észrevettem, az egy-két elírt betű, ami véletlenül történt de az nem számít súlyos helyesírási hibának, hisz az az újságokban is előfordul hogy elírják a betűket. Ha nem a helyesírásomra koncentrálsz, talán megérted amiket írtam. Most olvazsd el mégegyszer úgy, hogy nem a helyesírásomra koncentrálsz, hanem arra, amit írtam. Akkor szerintem megérted.

Viszont érzem, hogy tele vagy feszültséggel, és dühhel, és hogy boldogtalan vagy. Javaslom, próbálj meg lazítani, pl. jógázni vagy meditálni, hidd el jót tesz mind a mentális gondolkodásnak, mind a testnek egyaránt!

Béke veled felebarátom, a jó út vezérelje utad!

2010. okt. 20. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/69 anonim ***** válasza:
10%

Huhh, igen képzeld "tudol heggeszteni" igen tudok, csak én nem hegesztek, hanem tervezek, építek... arra ott vannak a hegesztő munkások.. Visszatérve, te olyan vagy mint egy gyerek, nem tudsz te semmit sem.. Tipikus, aljas, porba fingó ember vagy, aki nagyra tarja a "tudását" az idegenekkel kapcsolatban, csakis azért hogy nézzék valakinek. Ez tipikus személyiség fejlődési zavar, amikor az életben semmi eredményt nem tud felmutatni az egyén. Ezért akár ellentmondásokba is keveredik önmagával, és a koholt "tudásával" is... Ha pedig valaki vitatkozni mer vele akkor erősen ismételgeti ugyan azt, hogy ő akkor is tudja, a másik pedig nem... Normális ember, ilyenkor észérvekkel alátámasztja a tézisét véleményét.. Azért nem vitatkoztál te senkivel sem, mert legbelül tudod hogy, nincs igazad, nem is volt soha. Ez egy természetes védekező reakció, mivel az intelligenciád kimerül egy Golyóstoll összerakásában, ilyenkor ajánlott egy Pszichológus felkeresése... google dobta ki: Dr. Fehér Gabriella oldalát: [link]


Sajnálom hogy ilyen körülmények között derült fény, az efféle problémádra...


Üdv! és jobbulást!

2010. okt. 20. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/69 anonim ***** válasza:
86%

Dr. Fehér Gabriella egy ismerősöd és itt reklámozod!?

Ejnye ilyet nem szabad csinálni, ez már reklámnak minősül! Erre figyelj oda azért!

Ismered azt a mondást hogy hülye aki mondja? Látom, nem véletlenül alakult ki ez a közmondás. Nem mondtam hogy hülye vagy, csak keveset tudsz. Attól hogy valaki keveset tud, még nem hülye, és attól hogy valaki sokat tud, még lehet az. Ne idegeskedj, nyugi, én nem bántani akarlak, eszemben sincs. Én a béke és a szeretet híve vagyok. Az hogy valakit nem értel meg, nem kell rögtön feltételezni rólla hogy szellemifogyatékos, hisz Einsteinről is azt hitték őrült, az iskolákban rossza tanuló volt, de ma már rájöttek hogy remek tudós volt. Ha te nem értessz meg egy másik embert, ám az a másik ember téged megért, akkor ki a fogyatékos? Erre nem gondoltál. Mert én megértelek téged, de Te engem nem. Ne másban kerezsd a hibákat, hanem magadban, s akkor könnyebben felleled az igazságot.


Példának okáért ahogy Jézus mondta:

"Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre?Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van? Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!"

2010. okt. 20. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/69 anonim ***** válasza:
Mi értelme van itt lovagolni az ilyen témákon mondani bárki mondhat amit akar ezek csak szavak.Mi bizonyítja az állításodat hogy tartod a kapcsolatot.Sokan szeretnének neked hinni,sőt ha igaz amit állítasz megtapasztalni amit te.Bizonyíték kell nem szöveg.Ki dönti el hogy mely emberek találkozhatnak vagy érintkezhetnek bármi módon idegen lényekkel.
2010. okt. 20. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/69 404 ***** válasza:
72%

Már küldtem nektek való bizonyítékot a linkkekkel. Keressétek vissza. Kb. 40 perces film, részekre bontva. Ha megnéztél egy linket, kattints a következőre.


Ők döntik el kivel barátkoznak. Úgy, ahogy Ti is eldöntitek kivel akartok barátkozni, ugyan úgy nálluk is ők döntik el. Ezt a barátságot vagy kapcsolatot földi halandó pedig nem akadályozhatja meg, csak a halál.

2010. okt. 20. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 48/69 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó kommentek elolvasása nélkül, nem gondoltam volna, hogy ennyire le leszek pontozva. Kedves 404, gondolom ez neked IS köszönhető, úgyhogy én is megteszem a szükséges lépéseket. De legalább ezzel bizonyítottad, hogy a nullánál se vagy sokkal több.
2010. okt. 20. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 49/69 A kérdező kommentje:
ma délben (pontosan 12:21-kor) én is találkoztam ufókkal a buszon...látni először nem láttam őket, de aztán hirtelen egy hang megszólalt a fejemben, h: "mi vagyunk a kriariaxok és elérted azt a szintet, amit embertársaidnak eddig nem sikerült, nemsokára felvesszük a kapcsolatot" visszaemlékeztem a tegnapi 404 kommentjére és a youtube-os linkjeire és akaratlanul is az eget kezdtem pásztázni...majdnem elordítottam magam...ott lebegett egy korong az égen, de senki nem látta rajtam kívűl (nem is csodálom, hisz elég messze volt és én is csak épphogy észrevettem)...ennyi és ott akkor tudtam, hogy itt nemcsak a tudásra céloztak, amit eddig összeszedtem, hanem a belső harmóniára és békére...
2010. okt. 20. 21:03
 50/69 404 ***** válasza:
95%

Én nem pontoztam le senkit gyerekek! De még ha meg is tettem volna, jogom lenne hozzá, hisz mindenkinek joga van úgy pontozni, ahogy azt ő jónak látja. Azért van hogy használjuk. Ezt a honlapot több millióan pontozzák, honnan veszed hogy én pontozlak le? Neked üldözési mániád van. Arra nem gondoltál hogy a kultúrálatlan viselkedésed és a trágár beszólásaid miatt másoknak sem tetszenek a hozzászóllásaid? Pontozz nyugodtan hisz azért van a pontozó!

Már megint bántol, ez hihetetlen! Holott én nem csináltam semmi rosszat! Mi lenne ha megbékélnél végre velem, és kultúráltan beszélnél, nem sértegetnéd a másikat. Nagyon haragtartó vagy. Kíváncsi vagyok, legközelebb mit fogsz kitalálni!

2010. okt. 20. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!