Ki szerint nincs élet odakinn érvet is ha lehet?
[szerteném megdönteni]
41/64 A kérdező kommentje:
És mint én azt már mondtam nem a csészealjakról beszélek mert értelme és fizikai alapja sincs nagyon, elvileg lehetséges egy helybe aerodinamikával azt hiszem lebegtetni tárgyat de egy normális hajtómű nélkül bármerre elmozdulni röhejes.
Szia.Van élet kint,csak nem úgy kell elképzelni,ahogy mi gondoljuk.Erről sokat nem mondhatok nektek,mert nem szabad.Dióhéjban annyi:irányítás alatt állunk.Ne úgy gondold,mint a filmekben:zöld,meg nem tudom,milyen színű emberek..stb.!Van egy felsőbb erő,ők hozták a tudást a Földre!Megtanítani az emberiségnek,hogy kell élni,sajnos nem sikerült!Az egyiptomiak már jóval többet tudtak nálunk,nem véletlenül tisztelték,az Isteneket./hívhatjuk,őket így is!Sumérok más tészta:okosabbak voltak,még az egyiptomiaknál is!Nézz utána!A majáknál kezd!Szimbólumok ...stb!Ennyit mondhattam.Sok sikert!
2011. ápr. 1. 13:20
az univerzum tágul = nem végtelen
2011. ápr. 1. 17:40
44/64 anonim válasza:
Kérdező gondold végig!
Figyelj miért lenne "gyakorlatilag lehetetlen"?
Csak az Univerzum nagyságáról illetve az olyan égitestek számáról vannak elképzelések amelyeken a körülmények alkalmasak arra, hogy kialakuljon ott az élet.
De arról, hogy egy ilyen bolygón ahol minden adott, mekkora az esély arra, hogy kialakuljon ismeretlen.
Lehet, hogy 87%
Lehet, hogy 0.000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%
Ha meglenne az ezen bolygók pontos száma illetve ez a % akkor egyszerűen ki lehetne számolni. Addig meg különösebben sehogy.
Persze még itt vannak a maják meg az inkák meg az egyiptomiak, meg a jósok, meg a csakra stb. Mindenki maga döntse el, hogy mennyire tekinthetők ezekre hiteles forrásnak.
2011. ápr. 1. 17:56
A másik probléma,amire az ember nem gondol.Az az,hogy ugy keressük az életet más bolygókon,ahogyan a Földön.Tehát:szükség van vizre,levegöre stb.Nekünk,akik,amik a Földön laknak!És ha más bolygókon mások a feltételek és a szerint alakult ki az élet?Ezt nem szabad kizárni!Az a baj,hogy az ember csak ugy gondolkodik,hogy olyan dolgokat vesz figyelembe,amik itt vannak!
2011. ápr. 1. 18:22
szilvo79-szerinted a "rezgésszint váltás" (felemelkedés) jövőre bekövetkezhet?
2011. ápr. 1. 20:45
NEM!jövőre még sajnos nem.pár évig rendesen fogunk még küzdeni.amíg az emberiség nem érti,mit teszünk pl.a Földdel,nem lesz érdemes arra,hogy magasabb szintre lépjen.várják elpusztítjuk-e saját magunkat,avagy nem.nem sokan tudják,mit kell tennünk.aki igen,azt hülyének nézik!nem a vallásról beszélek!!!aki veszi a fáradtságot,sokat olvas,figyeli az őt körülvevő világot,sok mindent megtudhat!DE!nem mindent.én is még,csak tanulok.bár tudásom,gyarapodik,rengeteg a titok.mindenkinek magától kell rájönnie!ha nem sikerül,sok-sok embernek,kegyetlen lesz a büntetés!ez a sok természeti katasztrófa,még csak JELZÉS!
2011. ápr. 2. 09:32
ne haragudjatok,de nem mondhatok többet!!!!
2011. ápr. 2. 09:34
49/64 anonim válasza:
szilvo79
Hidd el megbocsájtsuk! -.-" :D
2011. ápr. 2. 10:37
50/64 A kérdező kommentje:
ez a megváltás féle dolgot hanyagoljuk
Kapcsolódó kérdések: