Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki szerint nincs élet odakinn...

Ki szerint nincs élet odakinn érvet is ha lehet? [szerteném megdönteni]

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 2. 18:46
 52/64 A kérdező kommentje:
na ez semmit nem mutat, egy fénypontot oda lehet effectelni az a baj hogy egy ilyen az After Effects csodáin kívül semmit nem bizonyít. Lehet igaz lehet nem, sztem a 2.
2011. ápr. 3. 07:56
 53/64 anonim ***** válasza:
Tessék,itt a lehetőség az After Effects csodáit felhasználva készits te is egy ilyet!Ezért is mondtam több oldalon is,hogy bármit is fognak nektek bemutatni,mindenre azt fogjátok mondani hogy kamu!Akkor miért vagytok itt????
2011. ápr. 3. 08:40
 54/64 anonim ***** válasza:
Egy egész élőlényt meglehet csinálni. Szerinted filmekben (pl.: 9-es örzet) Valódi ürlényeket hasznáknak? Esetleg jelmezt de az animáció sokkal könnyebb.. Ezek a fénypntok meg.. semmi.
2011. ápr. 3. 10:10
 55/64 anonim ***** válasza:
Rendben,ne a szád járjon,hanem készits egy 1 perces videót fényekkel!
2011. ápr. 3. 12:04
 56/64 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam "Lehet igaz lehet nem". Én nem filmkészítésre specializálódtam ezért nem fogok neked most egy ilyet csinálni de lehet ha mondjuk 20 percet tanulnék rögtön tudnék egy ilyet. Ez csak egy kérdés volt hogy ki szerint van s ki szerint nincs semmi bizonyítékot nem kértem, én tudom hogy van kint élet de ez nekem nem pár simán megeffectelhető fénylő pontot jelent az égen.
2011. ápr. 3. 13:36
 57/64 A kérdező kommentje:
Az meg szégyen hogy egy ilyen borzalmas katasztrófánál ami Japánban történt képesek bármilyen szinten idegeneket kötni.
2011. ápr. 3. 13:38
 58/64 anonim válasza:

"Az meg szégyen hogy egy ilyen borzalmas katasztrófánál ami Japánban történt képesek bármilyen szinten idegeneket kötni."

Ott a pont!

Ez meg, hogy "hajrá akkor te is csinálj ilyen vidit ménem csinálsz, na mivan?! szrvagy csinájjad" stílus meg kritikán aluli.

Szerinted ha felépítik az Eiffel-tornyot, és elismerik, hogy ember csinálta nem az UFO-k, akkor gyökerek meg "nagy a pofájuk", mert ők sem építik meg.

Azért valaki gyökér, hogy elismeri, hogy bár ő ilyet nem tud, nem fog csinálni, de tisztában van vele, hogy ember alkotta dolog, és nem a csészealjból sz@rták ide?

2011. ápr. 3. 20:56
 59/64 anonim ***** válasza:
20:56 ne beszélj félre!Én csak azért kértem,mert mindenkinek csak a szája jár ,hogy kamu!Akkor mond meg nekem,miért is?Miért minden kamu?Miért nem lehet igaz?
2011. ápr. 3. 21:15
 60/64 A kérdező kommentje:
na most egy ilyen simán megcsinálható, szted pár világító pont nem?
2011. ápr. 3. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!