Hogyan ismerkedjek lányokkal, ha csúnya vagyok?

válasza:

válasza:az arcodon nem tudsz sokat váltóztatni, (plasztikai mütét talán mégse jó, mert ha majd megtetszel egy lánynak, a gyereked meg csúnyának születik, máris vége a bulinak, mert mindenki mérges lessz rád, plussz, hogy magyarázod hogy nincsen régi kép rólad, csak a csúnya iker testvéredröl aki most amerikában él..)
Szóval, legfejebb egy új frizura, ápolód magad, és a testeden csinálsz valamit, edzel, és talán valakinek megtetszel

válasza:

válasza:Hát igen ez a csúf igazság sajnos!
És gondolom neked vannak igényeid lányok terén, szóval legyen csinos , ésatöbbi és a lényeg h megtetsszen neked!
Csakhát nagyon de nagyon ritka az olyan lány aki csinos szexy jól néz ki, és nem azt nézi elsőre, hogy TE hogyan festenél mellette ha kimennétek kézen fogva az utcára!

válasza:Elnézést, hogy így fogalmazok!
De ha se szép se szexy se csúnya se rusnya lánynak nem kellesz akkor nem a külsőddel van a legnagyobb probléma!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem szebbek belsőleg, dehogy. De amint mondom, egyre inkább csak ilyet látni. Szoktam nézelődi a bevásárlóközpontokban és átlagos helyes fiúkat látok csúnya, topis, kövér vagy molett lányokkal. Miközben a szép kedves és okos lányok egyedül vannak, vagy nekik jutnak a...
jótul:kedves, megértő, rossztul:nemtúlságosan bevállalós(nincs tapi amíg nem járunk),indulatos,néha csöndes
Nem értem ezt. Nálam az van hogy vagy tetszik a lány vagy nem. Köztes állapot nincs.
Szóval reggel megyek a suliba és a zebra másik végén mindig szokott lenni egy tök helyes fiú,de csak addig látom amíg elhaladunk egymás mellet...A szemkontaktus már megvan de hogyan tovább ? 17/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!