Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek lányokkal,...

Hogyan ismerkedjek lányokkal, ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Ha élőben megyek oda egy lányhoz, hamar elküld, mert nem tetszem neki. Netes társkeresőn szintén mindenki a képet nézi először. Egyéb ötlet?
2011. ápr. 13. 19:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Olyan ronda van mint DOnald Sutherland?:O Mert ha nem, akkor nincsen bukva semmi. Én se hasonlítok Mel Gibsonra (najó, talán egy nagyon kicsit:D). De önbizalom krédése az egész. Fogadd el magad, lásd szépnek a világot, a szerelem meg úgy is megszépíti majd a többit.
2011. ápr. 15. 19:46
 22/22 A kérdező kommentje:
Rákerestem Donald Sutherlandre, és ő még egész jóképű hozzám képest. Az meg hülyeség, h önbizalom kérdése az egész. Én még egyetlen ronda férfit se láttam bnővel, önbizalomtól függetlenül.
2011. ápr. 16. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A férfiak miért választanak csúnya nőket?

Nem szebbek belsőleg, dehogy. De amint mondom, egyre inkább csak ilyet látni. Szoktam nézelődi a bevásárlóközpontokban és átlagos helyes fiúkat látok csúnya, topis, kövér vagy molett lányokkal. Miközben a szép kedves és okos lányok egyedül vannak, vagy nekik jutnak a...

14 leszek és nálam fitalabb lányoknak már volt barátjuk és már smároltak is . és még nekem barátom se volt, pedig nem érzem és nem is vagyok csúnya....

jótul:kedves, megértő, rossztul:nemtúlságosan bevállalós(nincs tapi amíg nem járunk),indulatos,néha csöndes

Mit jelent a lányoknál az hogy nem csúnya a fiú de nem az esete?

Nem értem ezt. Nálam az van hogy vagy tetszik a lány vagy nem. Köztes állapot nincs.

Hogyan ismerkedjek meg azzal a sráccal akit minden nap kb.10mp erejéig látok a zebrán?

Szóval reggel megyek a suliba és a zebra másik végén mindig szokott lenni egy tök helyes fiú,de csak addig látom amíg elhaladunk egymás mellet...A szemkontaktus már megvan de hogyan tovább ? 17/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!