Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sokkal válogatósabbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkal válogatósabbak a nők? Miért sokkal nehezebb megfelelni nekik mint a pasiknak?

Figyelt kérdés
majd később kifejtem konkrétan, hogy mi egy átlag nő és egy átlag férfi igénye.Írjátok le ti is mit gondoltok.
2011. júl. 30. 22:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%

22:47

Elhiszem hogy sz*r amiért elhagytak/menstruálsz/becsaptak, de ettől függetlenül ne itt add ki magadból a feszültséget...

2011. júl. 30. 23:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A pasik elvárása: a nő szexeljen vele.

A nők elvárásai: Legyen jóképű, férfias, kedves, aranyos, hűséges, őszinte, találja ki a gondolatait, legyen a szexben durva, máskor gyengéd, legyen rejtélyes, de beszéljen mindenről, legyen humoros, de legyen komoly is, stb.stb.stb.

De azért lássuk be, hogy a pasiknak is sok elvárása van, (csak a szex a fő) és van, hogy szinte fordítva van ez az elvárási mennyiség. :) Egyénektől függ, nem pedig nemtől!!!

2011. júl. 30. 23:13
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

23:10

nem csaptak be nem hagytak el, tényleg ezek a pasik elvárásai. Legalábbis elég soknak... vagy nem?

2011. júl. 30. 23:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

23:13

ha a nő csak szexel veled, akkor te fogsz főzni, mosni, takarítani, gyereket szülni-nevelni...stb még a munka után is, ugye?

Sok nőnek pont azért nincs kedve szexelni mert FÁRADT!

-vagy: mert kiábrándult a párjából

vagy: mert nem jó a szex.

2011. júl. 30. 23:28
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
23:13 vagyok, és NŐ! :D Nem azért írtam, hogy felháborodjanak rajta néhányan, írtam, hogy ez nem a nemtől függ, hanem egyénektől!!!!!!!
2011. júl. 30. 23:41
 16/26 napietus ***** válasza:

az átlag igényeit nem tudom. az én mércém magas volt mindig, mégis voltak akik megfeleltek az elvárásaimnak. miért is adtam volna alább? csak egy elfogadható okot mondj :)

egyébként láttál már a bika kegyeiért küzdő szarvasteheneket? na látod. így van ez az embereknél is, amióta világ a világ. csak eddig nem volt divat nyavalyogni miatta. az ugyanis nem túl férfias, ha valaki nyafog.

2011. júl. 31. 00:05
 17/26 anonim ***** válasza:
59%

A boldog élet igazi titka: NE AKARJ MEGFELELNI A NŐKNEK! NEM kell megfelelned a nőknek... Ami a legszebb benne, hogy ez tetszik nekik a legjobban. Ha látja, hogy Te vagy Valaki és nem csak egy átlagos palotapincsi.

Az igények meg változóak, van férfi aki kevesebb sexet igényel, valamint nő is aki rengeteget.

2011. júl. 31. 01:17
 18/26 A kérdező kommentje:

00:05

te a nőket tehénhez hasonlítod?vagy magadra gondoltál?:D

Most következik az a kor ahol a nő harcol a férfiért, 10 éven belül így lesz teljesen.

2011. júl. 31. 03:31
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek csak külsőre nehéz megfelelni, de ilyen téren tényleg néha irreális igényeik vannak. Általában olyan pasi kell nekik, aki jobban néz ki náluk. Belsőre viszont egyáltalán nem válogatnak.
2011. júl. 31. 09:20
 20/26 napietus ***** válasza:

kérdező, minden kor lúzerei erről álmodoztak. és nem nem lesz ilyen, sőt. a mai nő, mivel egyedül is képes fenntartani saját magát és akár a gyerekeit is, még sokkal inkább "tárgyalási pozícióban" van, mint régen volt. evvan, fogadd el.

másik megjegyzésedet nem kommentálom, mert szándékos félreértés, magyarul kötekedés.

2011. júl. 31. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!