Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a ladyboy? Vagyis...

Mi az a ladyboy? Vagyis pontosabban mire jó, hogy lettek ők?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy női test férfi nemi szervvel, de mi a jó bennük? Miért lettek, és hogyan indult el ez a fura, számomra érthetetlen divathullám, hogy egyre több van?

Leszbikus kapcsolatban mondjuk biztos van előnye...

2013. febr. 10. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Thaiföldön sok szegény család gyűjt a fiának a műtétre,hogy kirántsa őket a sz@rból.
2013. febr. 10. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Fordítva. Fiú cicikkel. Srácokból lettek ők.
2013. febr. 10. 04:32
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Mindig is voltak ilyenek, ez egyfajta hermafroditizmus. De az is lehet, hogy simán férfiteste van eredetileg, csak lelkileg érzi nőnek magát. Magzati korban bizonyos hormonális hatások a másik nemre jellemző agytípust alakítják ki embereknékl. Most gondold el, hogy ő belül nőnek érzi magát, és férfias teste van. Mindent megtesz azért, hogy nőiesebbnek tűnjön. Legutoljára sor szokott kerülni a nemi szerv eltávolítására is, de ez sok pénz, és van, aki megreked a köztes állapotban. Valakinek kifejezetten tetszik ez a kétneműség.

És vannak országok, ahol a pénz miatt nőiesednek a férfiak. Ez van.

2013. febr. 10. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Genetikailag biztos, hogy fiúk, férfiak. Sőt, gyakran annak is érzik magukat, ez változó. Csak valami miatt "cici" is nő rájuk. A másik, a pénz miatti nem-átalakítás (amúgy is halom kisfiút futtatnak arrafelé), amit utolsó is ír.
2013. febr. 10. 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 13. 21:06
 6/7 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem őket. Thaiföldön, s a filippinók között elterjedt, nekem vannak ilyen kathoey ladyboy ismerőseim.
2014. aug. 27. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
és te mit szeretsz bennük? leírnád a te szemszögedből?
2014. aug. 28. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek ha szerintem szerelmes belém egy srác, de engem ő nem érdekel?

Pontosabban honnan tudjam meg, hogy igaz-e a gondolatom? Ráadásul az a srác az egyik barátnőm kiszemeltje.

A, pontosabban az öt ujjas ujjazás, amikor csuklóig vagyunk a nőben, az nekik jó, vagy fáj?

Persze megfelelő felvezetéssel és sikosítóval gondolom. Volt egy partnerem aki ezt nagyon élvezte, de sok helyen olvastam h ez amolyan megerőszakolása a vaginának, namost melyik az igaz? Jelenelg partner híján sajnos nem tudom ezt gyakorlati útra vinni, ezért kérdezem itt.

Ilyen hogy lehet hogy van egy lány, és fütyije van?

Nem transzvesztita. Shemale vagy ladyboy néven vannak róluk videók. Ez milyen betegség? Valaki leírná részletesebben?

Nemsokára majd találkozok a barátom anyjával, és nemtudom, hogy majd hogyan viselkedjek vele . Lentebb leírom pontosabban. (? )

Szal barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, az anyját nem ismerem, csak hallásból, és ő is engem csak hallásból, de amúgy nem szoktak nagyon rólam beszélni. Én szüleim nagyon jól ismerik és szeretik barátomat. Hallásból egész jóarcnak tűnik, hogyan viselkedjek vele? Mert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!