Mi az a ladyboy? Vagyis pontosabban mire jó, hogy lettek ők?
Tudom, hogy női test férfi nemi szervvel, de mi a jó bennük? Miért lettek, és hogyan indult el ez a fura, számomra érthetetlen divathullám, hogy egyre több van?
Leszbikus kapcsolatban mondjuk biztos van előnye...

válasza:

válasza:

válasza:Mindig is voltak ilyenek, ez egyfajta hermafroditizmus. De az is lehet, hogy simán férfiteste van eredetileg, csak lelkileg érzi nőnek magát. Magzati korban bizonyos hormonális hatások a másik nemre jellemző agytípust alakítják ki embereknékl. Most gondold el, hogy ő belül nőnek érzi magát, és férfias teste van. Mindent megtesz azért, hogy nőiesebbnek tűnjön. Legutoljára sor szokott kerülni a nemi szerv eltávolítására is, de ez sok pénz, és van, aki megreked a köztes állapotban. Valakinek kifejezetten tetszik ez a kétneműség.
És vannak országok, ahol a pénz miatt nőiesednek a férfiak. Ez van.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pontosabban honnan tudjam meg, hogy igaz-e a gondolatom? Ráadásul az a srác az egyik barátnőm kiszemeltje.
Persze megfelelő felvezetéssel és sikosítóval gondolom. Volt egy partnerem aki ezt nagyon élvezte, de sok helyen olvastam h ez amolyan megerőszakolása a vaginának, namost melyik az igaz? Jelenelg partner híján sajnos nem tudom ezt gyakorlati útra vinni, ezért kérdezem itt.
Nem transzvesztita. Shemale vagy ladyboy néven vannak róluk videók. Ez milyen betegség? Valaki leírná részletesebben?
Szal barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, az anyját nem ismerem, csak hallásból, és ő is engem csak hallásból, de amúgy nem szoktak nagyon rólam beszélni. Én szüleim nagyon jól ismerik és szeretik barátomat. Hallásból egész jóarcnak tűnik, hogyan viselkedjek vele? Mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!