Mik a tapasztalatok, hogyan viszonyulnak a határon túli lányok a Magyar pasikhoz?

válasza:Általában így
"Ungárisse svájhund!!! Arbeit macht frei du bist widerlich, legale Einwanderer! SVÁJNHUND!!!"

válasza:

válasza:Románia? Na az még jobb...
"Maghiar mirositor! Tu vierme! Nemernicule! Takaroggyá romániábó! Itten am înțeles ce am făcut înainte? Suge gay maghiară!"
Ukrajna meg
"Ми збираємося, щоб убити мене, перш ніж сонце йде вниз. Підготуйте невелике угорське смерть!"

válasza:

válasza:

válasza:#6
Vagyis ha szép akkor mindegy melyikből jött, ha ronda akkor ideális kifogás, hogy "de hát te másik országban laktál"
Kapcsolódó kérdések:
nálam minden fenáll, nem is vagyok egészen "normális" és képtelen vagyok rendes párkapcsolatra. annyira már nem zavar mert beletörődtem, csak a környezetemtől kapom meg mindig..
Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.
Bem szex képek! és a naivitás nem kell!
Szívesen ismerkednek és házasodnak muzulmánokkal? Személyes tapasztalatok is érdekelnek.
Úgy értem, hogy normálisak-e? És Los Angeles-ben? Személyes tapasztalatok érdekelnének.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!