Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen még nem volt fogamzásgát...

Régen még nem volt fogamzásgátló, és nemakartak gyereket hogyan oldották meg hogy a nő ne legyen terhes?

Figyelt kérdés

2015. jan. 10. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem rakták meg.
2015. jan. 10. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem élveztek bele, azaz megszakításos közösülés. Mai napig is létező védekezési forma, habár nem a legbiztonságosabb.
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
A másik két lyukat használták. Ha meg terhes lett megölték utána az újszülöttet.
 4/9 A kérdező kommentje:
* nem akartak
2015. jan. 10. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgynevezett természetes fogamzásgátló módszerek is léteznek. Vannak akik manapság is használják. De inkább azok a nők részesitik előnyben, akik babát szeretnének, mert ezekkel a módszerekkel könnyebb megállapitani hogy mikor a legtermékenyebb a nő.

-hőmérőmódszer

-méhnyakváladék módszere

-naptármódszer

-megszakitásos közösülés

2015. jan. 10. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Hiába pontoztok le, egészen a 20. század elejéig igenis magas volt a csecsemőgyilkosságok száma.
2015. jan. 10. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Casanovának volt a feljegyzései között, hogy volt a citromleves öblögetés a Mediterrán térségben. Pl.

Meg volt kotyvalékuk is amit a kéjhölgyek ittak.

De itthon ugyanúgy használták az állatok belét, mint kotont. Valami anyaggal keverve.

Szóval minden korban megvolt a befutó módszer.

2015. jan. 10. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
És még tegyük azt is hozzá, hogy régen alig volt idő és energia szexelni. Meg gyakran több generáció élt együtt, vagy két gyerekkel egy szoba-konyhában....inkább elintézték kézzel.
2015. jan. 10. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Először az arabok használták a kecske végbelét óvszernek. Az angolok továbbfejlesztették ezt úgy, hogy előtte kivették a kecskéből.
2015. febr. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?

Fél éve szedek Yasminelle fogamzásgátlót. A betegtájékoztatóban azt írják a 7 napos szünetben is véd,ha pontosan szedtem. A 7 napos szünetben együtt voltam a barátommal. Többször is belém élvezett. A barátnőim szerint nem véd a tabletta a 7 napos szünetben.. Lehet okom...

Terhes lehetek fogamzásgátló mellett?

Már 3. Napja kellene megjönni a menstruációmnak és még a mellem sem fáj, hogy valami készülne.. Mit tegyek? Meddig várjak? Előfordulhat,hogy babát várok és azért nem jön meg? Köszönöm a válaszotok előre is!

Barátnőm terhes lehet többi lent?

15 éves a barátnőm fogamzásgátlót nem szed. meg van a menstruációja úgy..5 napja és ez idő alatt szexeltünk nem is egyszer óvszer nélkül, mint emlitettem fogamzásgátlót nem szed még. Terhes-e lehet nem élveztem bele csak valami szivárgás stb... miatt? Értelmes válaszokat várok, köszönöm!

Ilyen modon teherbe eshetek?

A baratommal egyutt voltam ma ugy, hogybmenstrualok. Eppen most vagyok tul az elso level fogamzasgatlon. Elkezdtuk gumi nelkul, kb. 10 masodpercig csinaltuk ugy. Utana elment gumiba. Kicsit kesobb ismet gumi nelkul kezdtuk, akkor talan fel percig csinaltuk ugy.......

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!