Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk zavarna ha a barátnőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk zavarna ha a barátnőtöknek súlyos önbizalom hiánya lenne? Szóba állnátok egy nagyon önbizalom hiányos lánnyal?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Már szóba álltam azóta vele vagyok
2016. júl. 1. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már nem tenném. Egy ilyen lányt "vettem a szárnyam alá" és átverte a fejem évek múlva, amikor már nem egy önbizalom hiányos szerencsétlen volt...
2016. júl. 1. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha alapból értékes akkor igen. Önbizalmat meg tudok teremteni.

23/F

2016. júl. 1. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb ilyen.
2016. júl. 1. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen barátnőm. Szerettem teljes szívemből, mégse lett önbizalma és állandóan féltékeny volt ugyan csak az önbizalomhiány miatt.

Nem zárkóznék el tőle ha még egyszer ilyen barátnőm lenne, mert nagyon tudnak szeretni.

2016. júl. 1. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Önbizalomhiányos lányként szólnék hozzá, ha nem gond.

Ez a dolog nagyon kétesélyes... Az exem akármit csinált, ugyanúgy 0 önbizalmam maradt, pedig mindig kedves volt, és segíteni próbált. Tényleg elviselhetetlen voltam akkoriban. Féltékenykedtem, hisztiztem. Végül kidobott, és őszintén megértem, senki nem érdemel olyan barátnőt, mint amilyen én voltam akkor. Folyamatosan magamban kerestem a hibát, 2 év is kevés volt, hogy el tudjam hinni, hogy én kellek neki.

Aztán a jelenlegi párommal kb varázsütésre "megjavultam", 1-2 hónap után megjött az önbizalmam, teljesen megbízok benne, és jól érzem magam a bőrömben.

Fogalmam sincs, hogy ez mitől van. Az exem is tett értem, és próbált segíteni. Valamiért nem ment egyszerűen vele.

Szóval én ha pasi lennék, nem erőltetném a dolgot, ha pár hónap után nem látnék változást. Csak mindkét fél szenved egy ilyen kapcsolatban, ahelyett, hogy megtalálnák a hozzájuk illő párt.

2016. júl. 1. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:

szóba állnék vele, de attól függ mennyire van hatással rá, milyen a személyisége ez által...

23F

2016. júl. 1. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, zavarna.

Ha kihat az önbizalomhiánya a kapcsolatra olyan formában, h folyamatosan hisztizik és behalluzza, hogy biztos más nő jobban tetszik/hűtlen vagyok/hűtlen akarok lenni, ellenőrizgetni akar, akkor nem kellene barátnőnek. Ha nem ilyen, akkor próbálnék neki segíteni.

2016. júl. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!