Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők: ha teherbe esnétek, elvárnátok hogy a párotok elvegyen titeket feleségül?
nekem sokkal fontosabb, hogy ő is annyira várja a babát mint én, támogasson, segítsen ha rosszul vagyok, elkísérjen a vizsgálatokra, meglegyen a gyerekszoba, készüljünk fel lelkileg a kicsi érkezésére.
a házassági papír vajmi keveset tud ehhez hozzátenni.
34-es
Megúsznád!
Véletlenül sem mennék hozzá egy olyan férfihoz, aki annyira se bízik bennem, hogy kételkedik abban, hogy ő a gyerekem apja.
A mai züllött világban a nőket előbb teherbe kell ejteni ahhoz, hogy komolyabban vegyenek egy kapcsolatot.
Nincsenek már erkölcsi vagy vallási értékek, mint ezelőtt 100 évvel. Ezeket az értékeket lerombolják más az iskolai oktatással és a zülött tv szeméttel a nők tudatában.
Sőt ma már semmilyen erkölcsi értékek nincsenek. A nők többsége egyébként is teljesen lezüllött, jellemtelen, hazug. Tulajdonképpen nem is számít mit beszél egy nő, mert semmi köze annak amit mond ahhoz amit csinál.
Szerintem az ember csak akkor házasodjon, ha tényleg az a célja, hogy összekösse az életét valakivel és nem a szükség motivál. Egy teherbe esés számomra nem lenne elég ok a házasságra, mert anélkül is vígan fel lehet nevelni egy gyereket.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!