Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A megcsalás volt a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás volt a nagyobb hiba, vagy az, hogy bevallottam?

Figyelt kérdés
A férjem nagyon elhízott az utóbbi időben. Kértem, hogy fogyjon le, de nem sikerült. Próbálkozott, de nem értékeltem valamiért, így jutottam el odáig, hogy elmúlt a vágy iránta és lefeküdtem mással. Hamar megbántam, utána próbáltam titkolni és szép csendben helyrehozni mindent. Később kiderült, hogy azért hízott el, mert súlyos pajzsmirigy problémája volt. Annyira elszégyelltem magam, hogy bevallottam, hogy megcsaltam, hogy tiszta lappal léphessünk tovább. Rájöttem, hogy felszínes voltam és önző. Ő mindig szeretett, de nem vettem észre. Mindent jóvá akartam tenni, elhatároztam, hogy ápolom, mert egyszer megígértem, hogy jóban rosszban, szegénységben, betegségben. Ő viszont azonnal elhagyott, most válunk. Hamarosan megműtik, de azt is megtiltotta, hogy meglátogassam. Tönkrementem, mitévő legyek?
2014. ápr. 7. 05:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Hát ez van. Nehéz ebben okosat mondani. Lehet hogy ő is meg fogja ezt bánni
2014. júl. 4. 06:17
 42/43 A kérdező kommentje:
Végül nem sikerült semmi. Elváltunk, mindenemből kiforgatott, még a gyerekek felügyeleti jogát is ő kapta, mert sikeresen ellenem tudta fordítani őket. Most egy olyan nővel kavar, akit azelőtt jó barátnőmnek tartottam.
2015. febr. 1. 14:02
 43/43 anonim ***** válasza:
Megérdemled.
2021. jan. 7. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!