Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés
gnertu, nevű felhasználó kérdése:

Ez most számon kérés vagy nem?

Sziasztok!

A következő dologban kérdezném tőletek, férfiaktól nőktől egyaránt, de inkább a nők véleményére lennék kíváncsi.

Ugy próbálom írni ahogy történt.

Nos általában elég sokáig fent szokott maradni a barátnőm, ezt ugy kell érteni hogy legalább fél egyig, de ált. tovább.

Egy alkalommal beszéltünk messengeren 12 körül (éjfél elött), mondta hogy akkor "alvás van" mondom miért ilyen hirtelen? és mondta hogy igen betegnek érzi magát, fáradt alapban is, és megitta a neocitrant, (kb 8-9 körül) és még az is (állítólag) rátett arra hogy álmos, így elköszön tőlem... (ez nektek furcsa?) aztán írta "jo éjt", én azonnal vissza "neked is", amit már meg sem nézett.

Mivel én vagy fél 3 ig fent voltam, és épp fb-tam, láttam hogy feljött 12:48 kor a fb-ra és 2-3 percet fent is volt, aztán vissza le, de e közben nem nézte meg azt amit irtam neki.

Kérdésem az lenne hogy ebben nem e találtok valami furcsát, gondolok a neocitranra amit kb 9 körül (plusz minusz kb. fél óra) vett be.

A cimben irt téma most következik igazán:

Másnap délelött kérdeztem messengeren hogy láttam fent volt. a válasz igen. aztán másról beszélt, és ennyi volt. nem tetszett nekem ez, hiszen olyan érzésem volt mint amikor kikerüli a témát.

gondoltam majd kérdezi mi bajom van, és meg mondom neki hogy olvasson vissza, és megtudja.. A lényeg hogy végül is személyesen mondtam neki hogy olyan volt mintha kikerülte volna témát direktbe. Mert hogy én kérdeztem volna tőle még ai "igen" válasza után, hogy "miért, mi történt?"

Erre ő kiakadt, hogy de én ne kérdezzem meg, emiért nem elég nekem annyi hogy igen és kész.. Mert ne kérjem őt számon! mondtam neki hogy ez nem számon kérés, és csak nem tudtam elképzelni hogy mi van, hiszen abban voltam hogy totál kidőlt és alszik annyira, hogy az irtam neki (a jóéjtre a válaszomat hogy "neked is"-t) még azt sem nézte meg, és nem tudtam hogy mi van, történt e valami vagy nem tudom. (tudni kell hogy egy közös apartman szerüségben lakik, és szoktak zörögni dajdajozni a hétvégén...)

De hogy én ne kérjem számon, mert ez az, mondom neki hogy ez pont nem az, erre ő, hogy milyen kapcsolat az, ha az egyik felmegy a messengerre, és a másik számon kéri hogy miért.. mondom igen az elég gáz, de itt mások voltak a körülmények. erre ő, de ez ugyan az...

bla bla bla ment tovább...

Kérdésem az lenne, hogy erről az egészről mit gondoltok, és az, hogy ez valóban számon kérés? vagy a számon kérés egy formája? vagy pedig ez nem az?


(bocsi az írás hibákért!)Kérdések hasonló témákban: barátnő, kapcsolat, kapcsolatiproblémák.

  márc. 26. 21:27  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3 4 5
A kérdező kommentje:

Kiegésziteném az egészet azzal, hogy neki egy majdnem 20 éves kapcsolata volt, aztán jött velem össze, abban a kapcsolatban állandóan számon kérték, igen durván. fimbe illően! De! persze lehet hogy befolyásolja a mult (bár váltig állitja hogy nem, főleg nem ebben a történetben nem!) de akkor is tudni kéne különséget tenbni e között a történet között, és az egyébként általános kérdőre vonás dolog közt... nem?

# 1/43Időpont márc. 26. 21:31 Privát üzenet
Ember, szerintem inkább menj és aludd ki magad.

A válasz 94%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/43Időpont márc. 26. 21:34 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Tudom én hogy ez kicsit banális, de kiváncsi lennék a véleményetekre. Komolyan!

# 3/43Időpont márc. 26. 21:38 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Ebből akkora balhét keritett, hogy az már nem normális! Orditás stb. na ezért kérdezem hogy akkor most hogy is van ez?

# 4/43Időpont márc. 26. 21:40 Privát üzenet

Én már a láttam voltál fönn megjegyzés is meglengetné a vörös zászlót mert mint szuverén személy pont akkor vagyok fenn mikor kedvem tartja senkinek semmi köze hozzá de ott mondjuk még betudnám sima érdeklődésnek. De hogy külön még rá is kérdezel meg utána megy a hiszti az már erősen számonkérés. Arról nem is beszélve hogy jól láthatóan egyáltalán nem bízol a nőben keresed hol lehet csapda.

Miért kell megkérdőjelezni hogy valaki lehet fáradt ne adj isten beteg? Az meg hogy pár percig aktívnak jelezte nem jelenti hogy fönn is volt facen lehet a mobilját nyomkodta mert mondjuk megnézte az időt vagy kimenet pisilni.

Az hogy nem nézte meg az üzeneted nem jelenti hogy nem is látta. Én rendszeresen esem abba a hibába hogy mivel már a felugroó ablakot elolvastam elfelejtek külön rá is kattintani.

Valószínűleg hiper érzékeny a korábbi negatív tapasztalatai miatt a számonkérésre ettől függetlenül amit csináltál számonkérés és bizalmatlanság van mögötte ami csak úgy csöpög az írásodból. Ha baja lett volna (daj dajozó szomszédok pl.) akkor írt hívott volna. Nekem ez a része olyan alibi szagú részedről mert valamivel magyarázni kell a bizonyítványt.

Egyedül ez a rész az amiben ha nagyon akarjuk láthatunk valami gyanúsat:"Másnap délelött kérdeztem messengeren hogy láttam fent volt. a válasz igen. aztán másról beszélt, és ennyi volt. nem tetszett nekem ez, hiszen olyan érzésem volt mint amikor kikerüli a témát." de én ebben is inkább azt látom amivel az írásom kezdtem. Kvázi lehetőséget hagyott hogy békén hagyd mert már ott érződött a hátsó szándék a megjegyzés mögött.

Persze lehet nem is beteg csak a szomszéddal kefélt majd azért ment föl hogy a másik szeretőjét is meginvitálja egy édes hármashoz 🤷‍♀️A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/43Időpont márc. 26. 21:43 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Értelek én, bár nem értek veled abban egyet hogy miért ne kérdezhetném meg tőle hogy történt e valami akkor, és ő miért is ne válaszolhatott volna... A számon kérés nálam az, ha miért itt voltál, miért ott voltál, mi tartott 2 órát egy kiló kenyér a sarki boltból, Az amikor egy helyzet van és aggódok vagy érdeklődök a "helyzetből" kifolyólag, azt nem értem miért válik számon kérésnek. ez szerint nem kérdezhetek tőle semmit ami arról az időszakról szól ami nélkülem tőltött el?? ez nekem magas. a normális párkapcsolatban nincsen számonkérés, ellenőrzés, én is ugy gondolom, de olyan sincsen, hogy ne kérdezhessek tőle olyat, ami nekem érthetetlen helyzet. És ha az én kérdésem gyanus, akkor a "nem válaszolása" nem még gyanusabb? kérdem én, minden féltékenykedés és ilyen fa***ág nélkül...

# 6/43Időpont márc. 26. 21:53 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Függetlenítsünk olyan dolgoktól, hogy féltékeny lennék vagy ilyesmi, és a történetre lennék kiváncsi, hogy tényleg számon kérés vagy csak ez az ő fa**sága?


Köszönöm a válaszodat, ha lehet még szóljatok hozzá :)# 7/43Időpont márc. 26. 21:56 Privát üzenet

Sajnos, épp azt csinálod, amiből menekült: számon kérted.

Nem tudom mit kell hisztizni azon, hogy meg sem nézi valaki az aktuális utolsó üzenetedet ilyen esetben.


Ne várd már el, hogy mindenki olyan legyen, mint te. Abszolút hibás azt feltételezni, hogy "ha én x módon gondolkozom, ő is úgy tesz".


Nem tiszteled a személyes terét, rátapadsz... megfogod fullasztani. Tudod, hogyan hívják az ilyen egyént? Megmondom: PIÓCÁNAK. Azzal fogod elriasztani, hogy ennyire mélyen túrsz a dolgaiba.


Ha megfogadsz egy tanácsot: magad dolgaival törődj többet. Tudod, élni és élni hagyni, mindenki a saját háza táján sepregessen stb...


Azt meg végképp ne mondd, hogy te még nem ébredtél fel az éjszaka közepén.


Másrészt, akár hiszed, akár nem, vagyunk néhányan, akiket elálmosít az általad említett megfázás tüneteinek enyhítésére szolgáló szer.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/43Időpont márc. 26. 22:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ez számonkérés volt...

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/43Időpont márc. 26. 22:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90

Mint írtam ha nagyon keressük a kákán a csomót akkor az a rész gyanús.

Ami meg a többit illeti...

Én több ponton is érzem a számon kérést. Egyrészt a már említett láttam voltál fenn kérdés hisz már ebben benne van a miért kérdés bújtatva. Majd élőben a "Mert hogy én kérdeztem volna tőle még ai "igen" válasza után, hogy "miért, mi történt?"" itt már nyíltan ott a kérdés amit már korábban sejtett az ember aztán a :"hiszen abban voltam hogy totál kidőlt és alszik annyira, hogy az irtam neki (a jóéjtre a válaszomat hogy "neked is"-t) még azt sem nézte meg,"

Ha akarjuk értelmezhető kedves aggódásként de lévén ő egy önmagát eltartani képes egyedül élő felnőtt nő akinél semmi jel nem utalt arra hogy bajban lenne én se így értelmezném. A másik értelmezés szerint miért voltál fenn mikor azt mondtad alszol kivel és mit csináltál és miért nem nézted meg az üzenetem?

Azt pedig nem tudjuk nem nézni hogy féltékenység van a dolog mögött hisz az elejétől arról írsz hogy mi van ha van ott valami a háttérben.

Ha máskor szeretnél kedvesen érdeklődni azt tedd úgy hogy pl megkérdezed jól aludt-e nem zajonktak-e akik szoktak. Ebből máris kiderül (ha tényleg erre vagy kíváncsi) hogy minden rendben volt-e vele az éjjel.

Más az ha rá kérdezel hogy aludt vagy mi jót csinált a nap folyamán. Ez kedves érdeklődés. Más az ha egy konkrét gyanú miatt faggatózol. Ha konkrét időpontokra kérdezel rá vagy helyzetekre. Egyszerűen a stílus más és érződik ha van hátsó szándék egy kérdés mögött. Vagy ha csak érdekel mi van vele.

Ha meg számon akarod kérni azt tedd nyíltan. Akkor kérdezz rá miért volt fenn x órakor és miért nem reagált arra amit írtál. Csak akkor meg a körítés nem kell.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/43Időpont márc. 26. 22:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Digitális oktatás és számon kérés, hogyan?
Számon kérnétek a főnöktől ha a hátatok mögött embert keres a helyetekre? Kis hely.
Rejtett számon keres valaki. Óránként 5x hív. Felveszem, rögtön lerakja. Mi ez?
Kulfoldon elek es a szuleim szoltak, hogy a regi otthoni szamon hivogatja oket valaki es engem keres hivatalos ugyben. Mikor a szuleim megkerdik mit szeretnenek, azt mondjak hogy...
Vásároltam a Lidl-böl Készüléket sím kártyával. Az új számon több személy és szervezet is gyakran keres egy bizonyos Csányi Erikát. Hogy lehetséges ez?
Udvarolt egy pasi igen erősen akiért oda voltam, és utóbbi 2 hétben nem hallottam róla, de viszont látom hogy a volt nője sokat ügyködik a pasi adatlapján. Ha keres majd jogosan...

Kérdések a Felnőtt párkapcsolatok rovatbólKérdések a Párkapcsolati problémák rovatból
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!