Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jogom elvárni, hogy segítsen néhány kiadásban most, hogy kevesebbet keresek?
#10 Ez a baj, hogy mi beszélgetünk róla, várjuk meg, mit ad hozzá a kérdező szerintem!
"Mondtam neki, hogy mi a helyzet, de egyáltalán nem ajánlotta fel a segítségét"
Te ebben azt látod, hogy jól értelmezi a kérdező a helyzetet? Segítséget kért úgy, hogy arcizélést meg ruhát emlegetett? Ez mióta szól rezsiről, megélhetésről, közös kasszarészről?
#11 Neked, mint felnőtt embernek nem egyértelmű, hogy rezsit kell fizetni?Ó, dehogynem.Nem tűnne fel, hogy soha nem fizettél, mióta a pároddal laksz?Gondolom tisztában lennél vele.
A kérdező pasija tudja, hogy kevesebbet keres most már a kérdező, emellett a kérdező udvariasan jelezte, hogy pénzre lenne szüksége.Erre mit csinál a pasija?Le sem szarja.
Neked nem lenne egyértelmű, hogy adsz ilyen esetben a nődnek pénzt, mivel hogy eddig még a rezsidet is a csajod fizette?Tök mindegy mire kell neki a pénz.
Nem csak a rezsibe nem fizet, de az autó fenntartásába vagy tankolásába se.
Kérdező, vedd már észre, hogy a pasi csak kihasznál! Te lassan csórósodsz, ő meg egy lakás árát eltette az 5 év alatt.
Persze, lehet ezt másképp. Például megmondod, hogy te innentől buszozol vagy mész egy kollégáddal, oldja meg ő is a bejárást, elmondtad a netet meg a tévét, mert csak a villanyt és a vizet tudod befizetni, és ebben a következő két hónapban leginkább vajaskenyér lesz, mert te ennek a felét tudod állni.
Az a jó a felezgetésben, hogy pont azon a színvonalon tudtok élni, mint a pàr csóróbb tagja.
Egyszerű, ne arckezelésre meg ruhára kérj pénzt-arra én se adnék-hanem kérd el a rezsit! Eddig is kellett volna, de akkor épp itt az ideje! Ez csak az anyagiak átcsoportosítása.
"Drágám, kérlek fizesd ki a rezsi felét és vásárolj be a hétre, mert lenulláztam magam." Ennyi. Semmi köze hozzá, hogy van még pénzed, de az ruhára kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!