Segitenétek? Barátomnak névnapja lesz mivel lepjem meg? Kézimunka stb kíméljetek.

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te ismered.Akkor találd ki.
2013. febr. 23. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Balázs Pali CD.
2013. febr. 23. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Vedd meg a Norbi fogyókúrát neki ajándékba. :$
2013. febr. 23. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
süssél neki nasit
2013. febr. 23. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szájmunka!
2013. febr. 23. 16:59
 6/11 A kérdező kommentje:
nem értem egyes embereket valaki feltesz egy normális kérdést rögtön szájmunka műtesd ki 2 bordád és szájmunkázd le akkor magad ;)
2013. febr. 23. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy hány éves, és mióta vagyok együtt, illetve te hány éves vagy.

Például ha elég idős/fizikailag érett, akkor vehetsz neki egy nagyon jó illatú arcszeszt.

Vagy ha tudod hogy mi a hobbija, vagy mit szeret, akkor ahhoz kapcsolódóan is vehetsz neki valamit. Javaslom hogy olyan dolgot vegyél neki amit biztosan használna (pl arcszesz, parfüm),vagy pedig olyant, amiről tudod hogy vágyik rá, de ő magának biztos nem venne soha. (Például rózsaszín nyakkendő, de ez csak egy példa volt!!!)

2013. febr. 23. 17:05
 8/11 A kérdező kommentje:
17:05 köszi az ötleteket :)
2013. febr. 23. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Szegény kézimunkát meg orált csak névnapján meg karácsonykor kap? Vagy még akkor sem? Ómájgád, someone save his life!
2013. febr. 23. 17:33
 10/11 A kérdező kommentje:
doug már ne haragudj sztem egy kapcsolatban au ilyet nem kérni kell meg hogy ajándékba ezt kapjon..ha együtt vagy valakivel fogalakozol vele minden téren csak nem ez a kérdés volt feltéve ;)
2013. febr. 23. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit adjak barátomnak születésnapjára?

Most lesz nemsokára a 23. születésnapja, viszont rá 4 nap múlva leszünk 2 évesek, valamint aznap esz a névnapja is. Ez így elég sűrű. :) Ötletek?:) (Tavaly sütöttem neki tortát és bevittem neki a kollégiumba. Most ezt nem szeretném megint eljátszani :/)

Baratomnak mit irassak (valami vicces mondatot) a bokszeralsora, amit karacsonyra kap tolem? Segitenetek?

Mar annyi mindent vettem neki, es mar nem tudtam jobbat kitalalni, es ez egyedi is...Valami otlet?

Ajandekba szeretnek adni a baratomnak sok sok kepet, kihivatva, szepen elrendezve a kozos kirandulasainkrol. Szeretnek bele irni egy szep szoveget,...

a szoveg vlmi ilyesmi lenne, hogy 2 ev 5 honapunk emlekere, es hogy remelem meg sok sok kirandulasunk lesz egyutt, meg elmenyek... vlmi ilyesmi, esetleg kaphatnek vlmi szep idezetet is?

Mi volt ez? Baratomnak valami fertozese van? Fiuk segitenetek?

Mi volt ez? Baratomnak valami fertozese van? Fiuk segitenetek? Ma oralisan kielegitettem a baratomat (nem eloszor), de most a boxeren az elovaladek zold szinu volt, de gondoltam, hogy biztos semmi baj, normalis...de amikor elkezdtem akkor nem kicsit kellemetlen szagu...

Mi volt ez? Baratomnak valami fertozese van? Fiuk segitenetek?

Ma oralisan kielegitettem a baratomat (nem eloszor), de most a boxeren az elovaladek zold szinu volt, de gondoltam, hogy biztos semmi baj, normalis...de amikor elkezdtem akkor nem kicsit kellemetlen szagu es izu volt... Enyhen elkapott a hanyinger, de nem szoltam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!