Segitenétek? Barátomnak névnapja lesz mivel lepjem meg? Kézimunka stb kíméljetek.

válasza:Szia!
Nagyon szívesen. De ne köszönd, csak adj pontot. Üdv, 7-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Szex még nem nagyon jöhet szóba
Most lesz nemsokára a 23. születésnapja, viszont rá 4 nap múlva leszünk 2 évesek, valamint aznap esz a névnapja is. Ez így elég sűrű. :) Ötletek?:) (Tavaly sütöttem neki tortát és bevittem neki a kollégiumba. Most ezt nem szeretném megint eljátszani :/)
Mar annyi mindent vettem neki, es mar nem tudtam jobbat kitalalni, es ez egyedi is...Valami otlet?
a szoveg vlmi ilyesmi lenne, hogy 2 ev 5 honapunk emlekere, es hogy remelem meg sok sok kirandulasunk lesz egyutt, meg elmenyek... vlmi ilyesmi, esetleg kaphatnek vlmi szep idezetet is?
Mi volt ez? Baratomnak valami fertozese van? Fiuk segitenetek? Ma oralisan kielegitettem a baratomat (nem eloszor), de most a boxeren az elovaladek zold szinu volt, de gondoltam, hogy biztos semmi baj, normalis...de amikor elkezdtem akkor nem kicsit kellemetlen szagu...
Ma oralisan kielegitettem a baratomat (nem eloszor), de most a boxeren az elovaladek zold szinu volt, de gondoltam, hogy biztos semmi baj, normalis...de amikor elkezdtem akkor nem kicsit kellemetlen szagu es izu volt... Enyhen elkapott a hanyinger, de nem szoltam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!