Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak izzadtságszaga...

A barátomnak izzadtságszaga volt és én teljesen beindultam tőle. Ez normális? :$

Figyelt kérdés
Azért is furcsállom kicsit, mert még sose volt ilyen és még szexelni sem szeretnék amúgy.. 15/L
2013. febr. 28. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor nekem is lenne esélyem nálad.☺
2013. febr. 28. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy a férfias dolgokat szereted rajta:D Azz izzadságszag elég férfias bár ápolatlanságra utal:D Nem tartom normálisnak, de normálatlannak sem. Ha te erre izgulsz hát ez van:D
2013. febr. 28. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Van aki az izzadt/dolgos férfi testre pörög be :) nincs azzal semmi baj.
2013. febr. 28. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Végeztek ilyen kutatásokat és teljesen normális, hogy tetszik a "szaga" annak, akivel eggyütt vagy. Ennek az az oka, hogy az ember tudatalattiban is azt az embert keresi párnak, akinek erős az immunrendszere, így egészséges utódokat nemezhetnek. Ez a természet rendje.
2013. febr. 28. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

aki izzadt, az egyből ápolatlan?

ilyen változékony időben reggel felveszed a kabátot, délre lerohad rólad.. akkor is megizzadsz

esetleg sport... vagy simán műszálas ruha.. vagy genetika...

az izzadtságban semmi rossz nincs

viszont feromonok vannak!:D és neked bejönnek a barátod feromonjai.. vagyis szerelmes vagy:)

2013. febr. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg az megy ma a fiataloknál meg a párkapcsolatok terén, mint az Éjjel nappal Budapest című sorozatban? És ez jó normális dolog szerintetek?

Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály. Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években

Szerintetek az normális ha egy 10 éves gyerek csókolózik egy másik gyerekkel?

Az osztályból meg ha beszélünk róla bőgve fut a tanárhoz hogy őt csúfolnak.(Ja,és nagyon ronda! )

Ez normális reakció colt tőle?

Úgy volt, hogy pénteken, azaz holnap itt alszik nálam a barátom. De mi sajnos nem vagyunk eléggé pénzesek,és eljött a hónap vége és kenyérre alig van pénzünk. Soha nem szerettem magam sajnáltatni, senkitől se vártam el soha hogy sajnáljon ez miatt,barátomtól se vártam...

Ez akkor beteges vagy normális egy kapcsolatban?

5éve van élettársam. Ha el akarok menni valahová, mindig meg kell vele beszélnem. Mndig valami olyannal enged útnak, hogy (okosan, meg normálisan viselkedjél, ne ribancoskodj). Persze félig viccelődik, de azért érezhető benne komolyság is, pláne, hogy minden egyes...

Normális, hogy így érzek a szakítás után?

A volt barátommal 16 évesen jöttünk össze, 4 évig voltunk együtt. Mindkettőnknek ez volt a leghosszabb kapcsolata. És mindketten egymással vesztettük el a szüzességünket. De mostanában nagyon eltávolodtunk egymástól. Kb. 2 hónappal ezelőtt ő szakított velem,azzal az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!