A barátomnak izzadtságszaga volt és én teljesen beindultam tőle. Ez normális? :$

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:aki izzadt, az egyből ápolatlan?
ilyen változékony időben reggel felveszed a kabátot, délre lerohad rólad.. akkor is megizzadsz
esetleg sport... vagy simán műszálas ruha.. vagy genetika...
az izzadtságban semmi rossz nincs
viszont feromonok vannak!:D és neked bejönnek a barátod feromonjai.. vagyis szerelmes vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Egyik tv csatornán megy az Éjjel nappal Budapest című sorozat, egy - két részt láttam, de nagyon elszomorított, ami benne volt, hogy valóban ilyen a mai fiatal korosztály. Megcsalások, testiség, felszínesség semmi emberi érték, mint ami régen volt pl.: az 1920-as években
Az osztályból meg ha beszélünk róla bőgve fut a tanárhoz hogy őt csúfolnak.(Ja,és nagyon ronda! )
Nem volt még kapcsolatom és nem vagyok már tini. N
Úgy volt, hogy pénteken, azaz holnap itt alszik nálam a barátom. De mi sajnos nem vagyunk eléggé pénzesek,és eljött a hónap vége és kenyérre alig van pénzünk. Soha nem szerettem magam sajnáltatni, senkitől se vártam el soha hogy sajnáljon ez miatt,barátomtól se vártam...
5éve van élettársam. Ha el akarok menni valahová, mindig meg kell vele beszélnem. Mndig valami olyannal enged útnak, hogy (okosan, meg normálisan viselkedjél, ne ribancoskodj). Persze félig viccelődik, de azért érezhető benne komolyság is, pláne, hogy minden egyes...
A volt barátommal 16 évesen jöttünk össze, 4 évig voltunk együtt. Mindkettőnknek ez volt a leghosszabb kapcsolata. És mindketten egymással vesztettük el a szüzességünket. De mostanában nagyon eltávolodtunk egymástól. Kb. 2 hónappal ezelőtt ő szakított velem,azzal az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!