Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit jelent a távkapcsolat?
Hogyan működik? Melyen idő közönként találkoznak?
Azért kérdezem, mert érdekel erről a gondolatotok.

Ha jó a kapcsolat, akkor nem számít a távolság. Ezt csak azok vitatják, akiknek bizony nem elég jó a viszonyuk...
Én 10.000 km-re vagyok a Kedvesemtől. Így alakult, most gyűjtök egy kis pénzt, aztán fél év múlva újra együtt leszünk.. Webcamera / MSN rulez, vágj bele ;)

mi 8 hónapja vagyunk együtt, nyáron, tavasszal jöttünk össze, nyáron egész sokat együttvoltunk, majd a szorgalmi időszakban amikor tudtam hazajöttem.. most vizsgaidőszak van és nagyon nehéz mert már 2 hete nem láttam..
eddíg egész jól működik.. ha hazamegyek többnyire azonnal egymásnakesünk.. :)

én is távkapcsolatba vagyok, hétvégén tudunk találkozni kollégium iskola, ezek a kapcsolatok nincsenek halálra ítélve, anyu és apu is messze lakott egymástól, házasság költözés.. és itt vagyok!!:D
Szerintem amúgy sok jó dolog van benne:
mindig várod hogy jöjjön, nem unod meg(az ember hajlamos arra, megszokja ami mindig ott van mellette.. és már nem érdekli , amikor meglátod kicsit több idő múlva megint beleszeretsz, van mellette egy kis szabadságod !határokig!.:)

Nalunk is tavkapcsolat van:D
Tobb mint 160km.
Es?
Szeretjuk egymast es a tavolsag nem lehet akadaly:)
Sot 2 ev mulva lesz az eskuvonk:)Juheeee!!!:D

Én 16 000 km-re vagyok a szerelmemtöl,de imádom és nem tudnám elhagyni.3 éve együtt vagyunk.Távkapcsolatban kiderül hogy igazán szeret e, és megbízhatsz e benne,ha igen akkor ez örök életű is lehet,elöbb utobb ugyis mi is összeköltözünk.:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!