Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mit jelent a távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mit jelent a távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Hogyan működik? Melyen idő közönként találkoznak?

Azért kérdezem, mert érdekel erről a gondolatotok.

2009. dec. 15. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minimum heti egyszer, de még úgy is húzós.
2009. dec. 15. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
az is olyan, mint kívülről nyalogatni egy lekváros bödönt
2009. dec. 15. 12:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha megkérhetem azokat akik válaszolnak, hogy kicsit ki is fejtenék illetve normális választ szeretnék. Köszönöm.
2009. dec. 15. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
A távkapcsolat a hosszú szerelem titka! Így soha nem tudnak egymás agyára menni. Azért viszonylag sűrűn is kell találkozni, hogy ne másban keressék a megoldást:)
2009. dec. 15. 12:18
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Ha jó a kapcsolat, akkor nem számít a távolság. Ezt csak azok vitatják, akiknek bizony nem elég jó a viszonyuk...

Én 10.000 km-re vagyok a Kedvesemtől. Így alakult, most gyűjtök egy kis pénzt, aztán fél év múlva újra együtt leszünk.. Webcamera / MSN rulez, vágj bele ;)

2009. dec. 15. 12:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

mi 8 hónapja vagyunk együtt, nyáron, tavasszal jöttünk össze, nyáron egész sokat együttvoltunk, majd a szorgalmi időszakban amikor tudtam hazajöttem.. most vizsgaidőszak van és nagyon nehéz mert már 2 hete nem láttam..

eddíg egész jól működik.. ha hazamegyek többnyire azonnal egymásnakesünk.. :)

2009. dec. 15. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

én is távkapcsolatba vagyok, hétvégén tudunk találkozni kollégium iskola, ezek a kapcsolatok nincsenek halálra ítélve, anyu és apu is messze lakott egymástól, házasság költözés.. és itt vagyok!!:D

Szerintem amúgy sok jó dolog van benne:

mindig várod hogy jöjjön, nem unod meg(az ember hajlamos arra, megszokja ami mindig ott van mellette.. és már nem érdekli , amikor meglátod kicsit több idő múlva megint beleszeretsz, van mellette egy kis szabadságod !határokig!.:)

2009. dec. 15. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én kerülöm a távkapcsolatokat, nem bírnám ki, hogy nem tudunk találkozni! Szerintem jobb ha kiderül hamar, hogy milyen együtt lenni/élni, mielőtt összeházasodunk.
2009. dec. 15. 13:54
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Nalunk is tavkapcsolat van:D

Tobb mint 160km.

Es?

Szeretjuk egymast es a tavolsag nem lehet akadaly:)

Sot 2 ev mulva lesz az eskuvonk:)Juheeee!!!:D

2009. dec. 15. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Én 16 000 km-re vagyok a szerelmemtöl,de imádom és nem tudnám elhagyni.3 éve együtt vagyunk.Távkapcsolatban kiderül hogy igazán szeret e, és megbízhatsz e benne,ha igen akkor ez örök életű is lehet,elöbb utobb ugyis mi is összeköltözünk.:)

17/L

2009. dec. 15. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!