Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan gondolja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja, vagy más áll a háttérben fiúk ti komolyan gondolnátok, ezt vagy csak mondanátok?

Figyelt kérdés

Kezdeményeztem egy fiúnál, nem személyesen hanem viberen, de ismerjük egymást. Bőven kisebb regényben kifejtettem neki, hogy, hogy érzek iránta. A válasz: Szép lány vagyok. Nem tekint egy senkinek, de ne haragudjak rá ő nem vágyik komoly kapcsolatra. Nem akar, kihasználni, megbántani ezzel, csak az elején letisztázza velem.

Kérdeztem miért, azt mondja, mert nincs neki energiája ehhez, és állandó barátnőt nem akar és ez 100.

Mit tegyek? Nem akarok róla lemondani , de az összes haverja megkeres, hogy ismerkedni akar velem, meg komolyat akar, a barátainak nagyon is bejövök, de én ezt nem akarom.... xddddd Nagyon gáz

Szerintek komolyan gondolja a srác, vagy lehet nem tetszek neki, vagy velem lehet baj? Mi a teendő ilyen esetben? Keressem, de ne túl gyakran vagy mi? Mit tegyek, hogy komolyat akarjon tőlem?????

2014. máj. 12. 14:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
Mellőzd az ilyen témát kapcsolat terén, meg érzelmek terén. Ilyenkor még felesleges. Valamivel keltsd fel az érdeklődését. Beszélgessetek. Ezt már annyira szerintem orvosolni nem tudod, de amúgy ha normális a srác, annak ellenére, hogy konkrétan kimondta, hogy jelenleg nem akar komoly kapcsolatot, még lehet, hogy később megváltozik a hozzáállása, ha esetleg elkezd valamit érezni irántad, pláne ha szép lány vagy :) ja és a féltékenykedést minden esetben kerüld, mert akkor esélyed sincs, amúgy 18/f vagyok:D
2014. máj. 12. 14:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. máj. 12. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont feleslegesen tepersz.én isfutottam bele ilyenbe..ha kellenèl neki,vagy legalább egy kis esèlyt látna rá , nem jönne ilyen dolgokkal.az idődet fogod pazarolni.persze te döntèsed.de én több mint egy évig szenvedtem egy ilyen pasival és egy jó lecke volt..soha többet ilyen pasit.
2014. máj. 12. 15:16
 14/17 anonim válasza:
Nyilván, de én azért adtam ezeket a tanácsokat, mert azt láttam, hogy a kérdező valószínűleg nem nagyon tud lemondani róla, ezért írtam lehetséges opcióként, ha mindenképp meg akarja magának szerezni. Ennek ellenére persze benne van a pakliban, hogy ugyanúgy esélytelennek fogja tekinteni hogy ő komoly kapcsolatba bonyolódjon.
2014. máj. 12. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:

uccsó:

nincs meg rá az esély, hogy pont te vagy az aki elüldözte?

2014. máj. 12. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
15:16 -ak írtam
2014. máj. 12. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem hinném,persze valamamilyen sziten elüldöztem mert egy idő után elegem lett abból,hogy nem tudja mit akar..kellettem is volna neki,ugyanakkor mások is kellettek volna neki mellettem..ő nem képes egyetlen nő mellett elköteleződni,nekem meg elegem lett.azt hiszem túl hosszú ideig vártam a végleges kidobàssal..de nem baj,jó lecke volt:) viszont pont ez miatt tudom,ha egy pasi ilyen kijelentéseket tesz,mint a kérdezőnek,akkor a nő jobban teszi ha továbblép,és olyat keres akinek tényleg kell is. Kezdetben egyébként nekem is azzal jött,hogy nem kell kapcsolat,de mégis maradtam.aztàn bizonytalankodott..az ilyenekből nem szokott túl sok jó dolog kisülni.de azbiztos,hogy én innentől csak olyan férfival fogok foglalkozni aki engem akar,és csak engem.ellenkező esetben akármennyire odalehetek érte,inkább hanyagolni fogom.
2014. máj. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!