Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolja, vagy más áll a háttérben fiúk ti komolyan gondolnátok, ezt vagy csak mondanátok?
Kezdeményeztem egy fiúnál, nem személyesen hanem viberen, de ismerjük egymást. Bőven kisebb regényben kifejtettem neki, hogy, hogy érzek iránta. A válasz: Szép lány vagyok. Nem tekint egy senkinek, de ne haragudjak rá ő nem vágyik komoly kapcsolatra. Nem akar, kihasználni, megbántani ezzel, csak az elején letisztázza velem.
Kérdeztem miért, azt mondja, mert nincs neki energiája ehhez, és állandó barátnőt nem akar és ez 100.
Mit tegyek? Nem akarok róla lemondani , de az összes haverja megkeres, hogy ismerkedni akar velem, meg komolyat akar, a barátainak nagyon is bejövök, de én ezt nem akarom.... xddddd Nagyon gáz
Szerintek komolyan gondolja a srác, vagy lehet nem tetszek neki, vagy velem lehet baj? Mi a teendő ilyen esetben? Keressem, de ne túl gyakran vagy mi? Mit tegyek, hogy komolyat akarjon tőlem?????
uccsó:
nincs meg rá az esély, hogy pont te vagy az aki elüldözte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!