Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális vagyok nem érdekelnek se a pasik se a lányok. Miért vagyok ilyen ridek az emberekhez? 26/L
Tudjátok végigolvastam mindegyikőtöknek a véleményét,és eléggé elvagyok keseredve hogy ti embernek tartjátok magatokat,nem gondoltok bele más ember helyzetébe,csak is kizárólag saját magatokat részesítitek előnybe hogy nektek milyen tapasztalataitok volt,de feltenném a kérdést mindegyikőtöknek Igaz szerelem által volt barátnőtök? Vagy szerintetek mi az értelme egy testi kapcsolatnak szerelem nélkül? hmm? Megmondom semmi,miért is azért mert az időtöket pazaroljátok olyan emberre akit nem szerettek miközben azt akit igazán szeretni tudnátok lehet hogy épp mellettetek megy el,vagy nem is keresitek.
Én Aszexuális vagyok mert én már inkább undort érzek a mai emberek iránt ,és mert szerelem nélkül nincs és soha nem lesz igazán értelme egy kapcsolatnak.
A kérdésemre még mindig nem válaszoltál... --> # 8
Voltál-e már orvosnál és ki állapította meg nálad azt, hogy te aszexuális vagy?
A hozzászólásod alapján mélyebben vannak nálad a probléma gyökerei. Ez inkább aszociális, vagy antiszociális személyiségzavarnak tűnik. Nem bántalak a kérdésemmel, csak kíváncsi vagyok és segíteni szeretnék.
A kapcsolataimról és az életemről én is tudnék ódákat zengeni, de nem akarok senkit sem untatni vele.
Szóval?
Utolsó: Vazze, mit kéne ezen megállapítani???
Bár lehet, hogy a kérdező tényleg rosszul kategorizálja magát a leírtak alapján, de attól még az van, amit érez.
Ásd el magad...mostanában láttam ilyen kontárválaszokat kiírni, valaki elolvasta az atkinsont és nagyon janinak érzi magát...
# 18:
Nem kategorizálni kell, hanem egyáltalán megállapítani, hogy valóban ez a baja-e. Ha pedig nem ez a problémája, akkor mi és hogyan lehetne meggyógyítani; mert ha valaki aszexuális, akkor azt tudtommal nem lehet helyrerakni.
Ha más a probléma forrása, akkor pedig meggyógyulhat és élvezheti ő is az életet, ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!