Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok?
Én megszakítanám a kapcsolatot a baráttal.
Ha van egy párom, akkor nekem ő a legfontosabb. Egy harmadik személy miatt (aki csak a "barátom") nem hoznám a páromat olyan kellemetlen és megalázó szituációba, hogy válasszon: vagy elfogadja, hogy kívüle mással is jóban vagyok és lógok, vagy mehet a francba...
Ebből is látszik, hogy a pasinak te vagy a fontosabb.
Szóval a pasi egy hülye, mert érezteti a barátnőjével, hogy semmibe veszi.
A barátnője is hülye, mert nincs benne büszkeség, hogy ezért besértődjön.
És te sem vagy százas, már bocs, mert a barátnőjét negatív kontextusba állítod, amikor itt egyedül neki lenne joga megsértődni. Mi ez, hogy "kitalálta", hogy féltékeny? Még jó, hogy féltékeny! Ez a természetes reakció ilyen helyzetben, ha nem tudnád.
Bocsi, de a leírásod alapján (hogy a valóság mi, azt nem tudom, lehet, én látom rosszul) elég gázak vagytok mindannyian.
Hát nem tudom ha én összejövök egy sráccal akinek már kialakult egy baráti köre sok-sok év alatt, nekem nem lenne pofám azt mondani hogy akkor most minden lány barátoddal szakítsd meg a kapcsolatot mert nem tetszik hogy velük lógsz. Bízom benne annyira hogy nem dug félre. Pedig csak hétvégente tudunk találkozni és egyetemen azzal találkozik akivel akar... De lehet én vagyok a furcsa hogy ez engem felháborít... Úgymond én voltam "előbb" engem ismer régebb óta, jön egy új ember és azt mondja hogy oké akkor vele nem találkozhatsz többet? :D
Szerintem te gondolkodsz furcsán de rendben elfogadom a véleményed.
Értem, amit mondasz, így, hogy másképp írod le, érthető is, amit gondolsz :D
Én csak azt írtam, hogy nem szép dolog szerintem egy pasinak a barátnőjét választás elé állítani egy csaj barát miatt.
A csaj barátnak pedig nem szép hülyének nézni a pasi barátnőjét, mert féltékenykedik. Mert ilyen esetben a féltékenykedés normális dolog.
Persze az nem normális, ha olyanokra féltékenykedik, akikkel évek óta baráti viszonyban áll a pasija. Ezt nem írtad eddig, úgyhogy nem tudtam. Így viszont neked is igazad van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!