Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl kommunikatív a barátom chaten. Nagy baj?
Ezt úgy értem, hogy ritkán kezdeményez beszélgetést, pár szavas választ ír nem "nyálaskodik" tényszerű.
Élőben más, sok csók apró puszi gyakran meg is ölel és a beszélgetés is okés.
Csak van hogy eltelik 1-2 nap a kövi taliig és akkor általában chatne beszélgetünk. (fel is szokott hívni 1 nap 1x ilyen napokon)
Ezért is zavar mert jó lenne ha ilyenkor is minden jó lenne. Egyszer említettem finoman hogy milyen szűk szavú vagy stb. Erre annyit írt vissza ez csak skype chat....
23/L
És milyen igaza van. Én a párommal neten szinte soha nem beszélünk.
N24
Köszi a megnyugtatást. Én még szerintem a parázós fázisba vagyok.
Akkor szerintetek csak az élőben történő kommunikációra, viselkedésre stb figyeljek? A chat, sms, telefon nem számit hogy mennyit és milyen stílusba ír (pl. becézés, smileyzás stb.)
Ez legyen a "legnagyobb" problémád az életben!
Most nem azért..de nem tök mindegy hogy milyen 1 virtuális hálón..ott élitek a kapcsolatotokat stb?!Nem akkor meg..mit nyalizzon stb a chaten!
Mi 4 éve vagyunk együtt,szoktunk beszélni chaten ha valami miatt nem talizunk..de sosem tette szóvá illetve én sem..mert nem chat kapcsolatban élünk!Nem az számít,hanem h személyesen milyen veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!