Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt a szitut hogyan kezeljem? Eskuszom pofanvernem. Ki a hibas?
A pasim tegnap poenbol rautott a fenekmre, ami elegge fajt. Elkezdett rohogni, mire en lefrocskoltem vizzel mert kozben mosogattam.
Veletlen rament par csepp az uj plazmatv.re
Erre elkezdett orditani hogy idiota hulye vagyok. Mert osszevizezem a tv.jet meg gyoker vagyok...meg barom meg volt ott minden...ilyetszol "amikor ilyen f..sz dolgaid vannak akkor ugy felpofoznalak"
Montam neki hogy higgadjon le.
Mire ramuvoltott h "fogd be a pofad!"
Ma reggel koran kelt es zajosan kozlekedett. Mire raszoltam hogy attol hogy O felkelt 6orakor en alhatok meg
Erre bevagta az ajtot...csapkodott..tok agresszivan viselkedett.
Majd ugy ment el reggel h nem is koszont.
Nos...ezek utan o van megsertodve.
Ma reggel ebedet is foztem neki..meltoztatott elvinni a melojaba..de meg sem koszonte.
Meg o nem szol hozzam.
Ha kerdezem akkor nem valaszol .. Es alig turi el a kozelsegemet...duzzog...
Ha kerdezem mivan azt mondja hogy a tirtentek utan meg van pofam kerdezni...meg jon a duma hogy en ot felidegesitem.
Most ertem haza melobol.
Fekszik az agyban. Hozzam se szol. .hahkoszo tem neki mire o csak morgott...
Most ezt hogyan is kellene kezelnem??
Mindenkinek koszonom a valaszt.
A2 Uriembernek kulon koszonet.
Az egyikuk azt irta hogy semmi oka nem lenne haragudnia ha foznek neki...a masik viragot venne masnap :)
Aranyosak vagytok :)
Nos. A helyzet azota annyi hogy en -miutan koszonni sem akart este mikor hazaertem- kocsiba ulten es most 23.00ra ertem haza. Latom hogy eg a villany.de nem akarok felmenni....
Gyerekek...itt az a szar hogy meg fel sem hivott h merre vagyok .. Kemeeeeny....
Tobben ia kerdeztetek tolem priviben hogy milyen tipus vagyok es mennyi idos.
23eves vagyok
En is lobbanekony termeszetu vagyok es hirtelen haragu. Tudok csunyan beszelni es nem vagyok angyal...de azert bennem van lelkiismeret...
Elgondolkoztam azon hogyha terhes lennek akkor is fenyegetne.e vagy akkor is otthagyna.e
Vagy stresszelne.e meginkabb ilyen vitakkal...???
A valasz egyertelmu sajnos :(
Igazatok van. En meg gyenge vagyok
"Jaaahj elnezest...nem plazma..ezert megkovezne...SUHD. Samsung. Csekely 200ba fajt..."
Na így már tudod mikor jár már az a virág..
Lapátra vele!!!
Google-ben keress rá a bántalmazási spirálra, ez sajnos annak a legeleje (bántott, kirúgtad, megbocsátottál, rendes volt, megint elkezd bántani), most még ki tudsz lépni, később már nem biztos! Ne legyen belőled rendőrségi statisztika!
Meg mindig nem szol hozzam csak ha en kezdemenyezem a beszelgetest max. Meltoztat valaszolni.
Este ha hazajon a melobol azert megkerdezem megis mibaja.
SZERINTETEK... megis mi a f..t duzzog 2napja amikor o bantott meg engem?? Ennyire sotet???
Megkerdeztem mibaja.
Mire kozolte. Hogy nekibelege van belolem es abbol hogy en balhes vagyok es mindig elegedetlenkedek es hogy mindenert vitatkozok vele
Azt mondta betelt a pohar nala...es holnap elkoltozik innen (kozosen berelt lakas) es hagyjam beken...
Hiaba mondtam neki h o neg csunyan beszel velem csak a maga igazat szajkozta h magamnak koszonhetem mert en idegesitem fel...
Szoval ez van most.
Hiaba mondok barmit csak morog az orra alatt es azt fujja h elmegy. Es inkabb el az anyjaval 30eves letere mert az nem stresszeli ugy mint en.
Mondtam hogy eszrevehetne h igyekszem a kedveben jarbi mert fozok mosok takaritok ra es sutok stb. Mire o "jahj nehogymar ettol odaig legyek...ezt barhol megkapom. Ez keves. Mas is kell. Az h NORMALIS legyel"
Akarmennyire is eroltetem az agyam...nem ertek egyet vele es nem tudom miben vagyok hibas.
Eddig az volt a baj h betegesen feltekeny vagyok...azt mondta ha ezt legyozom tokeletes lesz mibden.
Pszichologushoz jartam..kikezeltek belole...
Nlmost meg jon olyannal h en balhezok amikor o beszel velem rondan..
Kerdezem tole h "szeribte te tokeletes vagy?"
Mire o "hat tokeletesebb mint te. "
Nem erzem most hibasnak magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!